Haagse haltebankjes maken nieuw slachtoffer | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Haagse haltebankjes maken nieuw slachtoffer

Den Haag - De Haagse soap over de haltebankjes heeft vandaag een nieuw slachtoffer geëist en wel aan de Kalvermarkt.


De werkzaamheden om alle bankjes te vervangen zijn nog in volle gang en ondertussen zijn alle bankjes voorzien van een waarschuwingssticker. Maar dat sommigen dan toch de verleiding niet kunnen weerstaan bleek dus vandaag op de Kalvermarkt.

Daar staat nog een 'oud' bankje, voorzien van een sticker 'doe het niet....' te pronken. Helaas hadden de gaatjes toch een magische aantrekkingskracht op het slachtoffer en kreeg deze haar vinger daarna niet meer uit het bankje, waarop de hulpdiensten werden gewaarschuwd.

De als eerste ter plaatse gekomen politieagenten konden ook niets betekenen voor de dame in kwestie. De komst van de brandweer werd afgewacht en ook een ambulance was inmiddels gealarmeerd.

De ambulancebemanning heeft naar de situatie gekeken en heeft samen met de brandweer een oplossing gezocht om de vinger te bevrijden. Deze keer deed een beetje WD-40 smeermiddel wonderen en kon de vinger zonder geknip in het bankje worden bevrijd. Het slachtoffer is nog op straat verder onderzocht. Het was niet nodig om haar naar het ziekenhuis over te brengen.

De vorige keren dat het mis ging met gaatjes en vingers kunt u vinden hier, hier en hier.

Video en foto's: Ivar Gieles

0PRKNc.JPG

P2mi5F.JPG

fzOjaQ.JPG

aoSU2u.JPG

5oWUVt.jpg

Cv1gkE.JPG