Slachtoffer onwelwording mishandelt ambulancepersoneel | Regio15.nl
DutchEnglish

Slachtoffer onwelwording mishandelt ambulancepersoneel

Den Haag - Vannacht even na half een werden politie en ambulance gealarmeerd voor een onwelwording op de Dirk Hoogenraadstraat, nabij de Rotterdamsestraat in Scheveningen.


Ter plaatse lag een vrouw op de stoep die niet meer aanspreekbaar was. De vrouw is op de brancard getild en de ambulance in gereden om nader onderzocht en/of vervoerd te worden.

Toen zij even later weer bijkwam in de ambulance, werd zij echter zeer agressief, waarbij zij het ambulancepersoneel mishandeld heeft. De politieagent die op dat moment nog (alleen) ter plaatse was, heeft direct assistentie gevraagd, waarna er binnen korte tijd meerdere collega’s ter plaatse waren.

De vrouw heeft zich hevig verzet tijdens haar aanhouding en is overgebracht naar het politiebureau. Het ambulancepersoneel is ook naar het politiebureau gereden om daar aangifte van mishandeling te doen. 

Update 13:15 uur:  De vrouw is op het politiebureau verhoord en heeft een dagvaarding gekregen voor mishandeling van een ambulancemedewerker. Zij zal zich op een later moment bij een politierechter moeten verantwoorden.

   

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper en Tim de Kleyn

bvEbdt.JPG

qY17qB.JPG

n3v4tG.JPG

XLKzbK.JPG

2Qn4q4.JPG