Veel hulpdiensten bij reanimatie Hertzogstraat | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Veel hulpdiensten bij reanimatie Hertzogstraat

Den Haag - Een massale inzet van de hulpdiensten op zaterdagmorgen omstreeks half tien in de Hertzogstraat naar aanleiding van een ongeval binnenshuis.


Naar verluid was er een zwangere vrouw gevallen in de woning, waarna gealarmeerde agenten direct zijn begonnen met reanimatie.

Naast de politie kwamen er 3 ambulance's ter plaatse en het MMT met de traumahelikopter uit Amsterdam. Tevens was er nog een tweede traumahelikopter uit Nijmegen onderweg, mogelijk in verband met de zwangerschap van het slachtoffer.

De brandweer heeft middels een hoogwerker het slachtoffer uit de woning gehaald. Het slachtoffer werd direct daarna met hartslag per ambulance onder begeleiding van 3 politiemotoren naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is in de ambulance meegereden naar het HMC Westeinde.

De traumahelikopter uit Nijmegen was doorgevlogen tot het moment dat de ambulance naar het ziekenhuis vetrok. Boven Zoetermeer werdt het MMT bedankt en konden zij weer terugvliegen naar Nijmegen.

De traumahelikopter uit Amsterdam was geland in het Transvaalpark. Met veel belangsstelling werd het opstijgen bekeken, waarna de Traumahelikopter bij het HMC Westeinde Ziekenhuis de arts van het MMT ging ophalen.

Foto's: Sander Paardekooper

icsWKn.JPG

O2BRKq.JPG

Rj2RPz.JPG

xADqsj.JPG

gKwrtL.JPG

sk2mby.JPG

5ZUG16.JPG

0Xu1iw.JPG

Vj3vAo.JPG