Storm Corrie laat zich gelden in de regio | Regio15.nl

Storm Corrie laat zich gelden in de regio

Haaglanden - Storm Corrie raast vandaag over de regio en zorgt hier en daar voor de nodige overlast.


Voor onze regio is de gehele dag 'code geel' afgekondigd. Er kunnen windstoten van 75 tot 100 km/h ontstaan.

Den Haag - Even na half zes vanochtend is op de Neptunusstraat is een grote boom omgewaaid. De boom is hierbij op een auto terecht gekomen, met schade als gevolg. De brandweer van kazerne Scheveningen zaagt de boom in stukken,  zodat ze de boom kunnen opruimen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Spdwd2.JPG

vMpdZp.JPG

KnxXD0.JPG

uDgsE2.JPG

's-Gravenzande - Rond tien voor zeven is op het Vaartplein een partytent en een hekwerk omgewaaid. Brandweer van kazerne 's-Gravenzande heeft de partytent en het hekwerk opgeruimd. (Foto's: Fred vd Ende)

TTzAt7.jpg

cCq6oa.jpg

U9gUcF.jpg

Delft - Even na zeven uur is op de Van der Lelijstraat een boompje omgewaaid. Door het omvallen heeft een geparkeerd busje lichte schade opgelopen. (Foto's: Daan van den Ende) 

Fe4dUj.JPG

4mt3Pg.JPG

PLRS7Q.JPG

Den Haag - Aan de waterkant op de Balsemienlaan is een boom omgewaaid. Twee geparkeerde auto's raakten hierbij beschadigd. De brandweer knipt de grootste takken van de boom af, zodat de eigenaren bij hun auto kunnen en eventueel hun auto kunnen verplaatsen. (Video en foto's: Daan van den Ende)

DEkYZY.JPG

GzUh78.JPG

mvk4vO.JPG

w1zEGS.JPG

Scheveningen - 'The Fat Mermaid' heeft de storm niet goed doorstaan. Bij deze strandtent is een 'opzetdak'  eraf gewaaid. Een gedeelte hiervan ligt op de boulevard. (Video en foto’s: Sebastiaan Barel)

L9eLcp.JPG

wLvrkf.JPG

I4aSri.JPG

Ook elders op de boulevard en rond de haven is het heel goed mogelijk om 'uit te waaien'. (Foto's: Sebastiaan Barel)

8rZCLA.JPG

wQXwmw.JPG

K6HwiJ.JPG

Den Haag - In de Linaeusstraat was een bouwzeil met een houten plank daaraan bevestigde losgeraakt door de harde wind. De brandweer heeft een en ander met behulp van de hoogwerker verwijderd. (Video en foto's: Daan van den Ende)

A3Rfys.JPG

YmepC9.JPG

DlaFWz.JPG

Wpf6vd.JPG

rWC1zh.JPG

Monster - In de Choorstraat zit bij een woning een gedeelte van de gevel los. De brandweer is op het dak bezig om te kijken of ze dit probleem kunnen verhelpen. (Foto's: Fred vd Ende)

lJ7GNW.jpg

bOMUHN.jpg

RzNCjB.jpg

WxKh46.jpg

Scheveningen - Op de Haringkade is een meisje onder een boom terecht gekomen, nadat deze omviel. Wonder boven wonder is het meisje niet gewond geraakt, dit omdat de takken precies langs haar heen gingen. De toegesnelde ambulance kon daarom direct retour gaan. (Video en foto's: Sebastiaan Barel)

4ycJLp.JPG

1Q9PTs.JPG

ljqVls.JPG

1J3yGo.JPG

Scheveningen - Op de Nieuwe Duinweg zijn drie bomen omgevallen. Een van de drie bomen is door een andere boom in de val meegenomen. Het een en ander aan straatmeubilair raakte hierbij beschadigd. (Video en foto's: Sebastiaan Barel)

e79wW5.JPG

y1fW73.JPG

9BhEkT.JPG

LoVbpP.JPG

qRR8gM.JPG

Wateringen - Aan het Hofzicht dreigde een boom op een woning te vallen. De brandweer heeft de boom voor een groot deel verwijderd om de gevaarzetting weg te nemen. (Video en foto's: Tim de Kleijn) 

N2BrtX.JPG

Gy9AxX.JPG

aOUfP8.jpg

L8xXQh.jpg

FDTPag.jpg

jnWB30.jpg

Rijswijk - Op de Ingenieur Henri Hubertus van Kollaan is een zonnepaneel op het dak van een woning losgeraakt. De brandweer is met een hoogwerker naar boven geweest. Hier hebben zij het zonnepaneel ontkoppeld en veilig gesteld. (Foto's: Daan van den Ende)

MsHgIK.JPG

XodUXL.JPG

SuVNJp.JPG

Den Haag - In de Sandenburgstraat is een grote boom, op vijf geparkeerde voertuigen gevallen. De meeste voertuigen zijn vermoedelijk total loss. Ook in de tuin waar de boom gedeeltelijk in stond is het een ravage. De brandweer is ter plaatse gekomen maar draagt de klus over omdat het bergen van de boom erg lang gaat duren en te veel capaciteit van de brandweer kost. Buurtbewoners zeggen al veel geklaagd te hebben over de bomen in de straat. Vier jaar geleden viel ook tijdens een storm in januari een boom om in de straat die ook toen vijf voertuigen vernietigde. Bewoners zijn bang dat de laatste boom die nu nog overeind staat ook zal omvallen en dat dat na twee keer zonder slachtoffers nu wel met slachtoffers zal gebeuren. (Foto's: ibrahim Moussaoui en Daan van den Ende) 

XJ1kFx.jpg

jdqzP7.jpg

g1mPWD.JPG

iDeaGC.JPG

YqZymw.JPG

2xFgDP.JPG

Z4KIu3.JPG

Gt2Dwt.JPG

Den Haag - Een gedeelte van het Rijswijkseplein was tijdelijk afgezet i.v.m. een gevaarlijke situatie. Op het dak bij het 'Strijkijzer' zou namelijk iets los liggen. De brandweer heeft de situatie bekeken c.q. verholpen. Door het incident was het openbaar vervoer deels tijdelijk gestremd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

GsuecZ.JPG

lQrYAc.JPG

O9QAPP.JPG

sX2Xvu.JPG

ZqiH4Z.JPG

Scheveningen - Op de Strandweg blijkt maar. weer: sommige auto's worden gezien als 'capabel', maar in het rulle zand hebben zij toch ook hun beperkingen. Zo komt deze Aston-Martin vast te staan.  De auto is met behulp van voorbijgangers uit z'n benarde positie bevrijd. (Video en foto's: Rene Hendriks)

vfPFkb.JPG

Den Haag - Een deel van de gevel c.q. het balkon van een woning gelegen aan de Laan van Meerdervoort is mede als gevolg van de storm naar beneden gestort. Gelukkig liepen er op dat moment geen personen langs het pand. (Foto's: Nick van der Toorn)

QZgxVJ.JPG

kzOy2D.JPG

7IWrei.JPG

9Tkk7Y.JPG

Leidschendam -  Op de Dillenburgsingel is een boom gebroken.Een grote tak was volledig afgebroken, maar de rest van de boomstam was eveneens geknakt. De brandweer heeft deze voorzichtig moeten zagen, zodat er geen valgevaar meer was. Gelukkig was er geen schade voor nabij geparkeerde auto's. (Foto's: Sebastian Barel)

N05cI2.JPG

aCwcHn.JPG

xP61nP.JPG

cYHtO5.JPG

's-Gravenzande - Bij de Maasdijk is iets losgeraakt op het dak. De brandweer heeft het een en ander vastgezet met spanbanden. (Foto's: Fred vd Ende)

LYN4MC.jpg

Sufdpa.jpg

HC94Go.jpg

uEUIT7.jpg

Den Haag - Op de Liore is door de harde wind een lantaarnpaal omgewaaid of omvergereden door een vrachtwagen. De brandweer heeft de lantaarnpaal opgeruimd en gezorgd dat de situatie weer veilig is. (Foto's: Sebastiaan Barel)

bCFeJl.JPG

tB6qln.JPG

s4usuU.JPG

Den Haag - Op de Marie Jungiusweg is een grote boom omgevallen. Hierbij is een reclamebordje beschadigd geraakt. De boom zal door de gemeente worden verwijderd. (Foto: Nick vd Toorn)

qgWdHH.JPG

3DxEzt.JPG

3S6vEp.JPG

RFlLJx.JPG

GXUaBB.JPG

Den Haag - Op de Machiel Vrijenhoeklaan is een boom omgewaaid en op de weg terecht gekomen. Hierbij heeft de boom in zijn val ook een lantaarnpaal meegenomen. De brandweer zaagt de boom in stukken en leidt het verder in goede banen. (Foto's: Nick vd Toorn)

rDGRm7.JPG

cL9z6G.JPG

o3pcG0.JPG

Pijnacker - Op de Wilhelminasingel is de dakbedekking van een dakkapel los gewaaid. De brandweer probeert de dakbedekking weer vast te maken. (Foto's: Sam Treewood)

wwxbWE.jpg

lAYX4y.jpg

68kwgf.jpg

Den Haag - Op de Harderwijkstraat/Ellekomstraat is een groot gedeelte van de gevel van een woning naar beneden gevallen. Een gedeelte van de tegels is op de stoep terecht gekomen. Er raakte gelukkig niemand gewond. (Foto's: Ronja Kollmer)

Hi85ph.jpg

1nRFAx.jpg

Scheveningen - Door hoogwater staat in de haven van Scheveningen het water over de kades. Dit leidt tot overlast voor de bedrijven die vlak aan het water zijn gelegen. (Video: ingezonden en foto's: Dean de Bood)

OnMNQr.jpg

WTexkG.jpg

915RsB.jpg

5ar0D0.jpg

DJZoKc.jpg

Den Haag - In de Zuidwoldestraat is een tak van een boom afgebroken. Twee auto's raakten hierbij beschadigd. (Foto's: Rebelle Fleur)

Jp7Xd8.jpg

MYgCjv.jpg

G8BOr8.jpg

Den Haag - Ook op de Zijdelaan komt een vallende boom op een auto terecht. De brandweer zaagt de boom weg, maar de auto moet voor uitdeukwerk naar de garage toe.

jkBWYS.JPG

MSlCoa.JPG

6qEt5t.JPG

Den Haag - Nabij een school op de Marterrade is vanmiddag een boom omgevallen. De boom kwam op een zeecontainer terecht. De boom bleek flink verzwakt door verrotting en de wind deed de rest. (Foto's: Tim de Kleyn)

4tW9s2.jpg

RjEqI0.jpg

6yF0Hj.jpg

oOsDCw.jpg

mQbwm1.jpg