Storm 'Eunice' zorgt voor overlast in de regio | Regio15.nl

Storm 'Eunice' zorgt voor overlast in de regio

Haaglanden - Storm 'Eunice' raast vandaag over de regio en zorgt hier en daar voor de nodige overlast. Het KNMI heeft zelfs 'Code rood' afgegeven.


In dit item tonen wij u de gevolgen van de storm en de inzet van de hulpdiensten in verband hiermee. Het item wordt daarom telkens aangevuld, met het laatste incident bovenaan. Als u zelf een tip heeft over bijvoorbeeld een omgevallen boom op een auto/tegen huizen, een dak dat eraf is gewaaid etc. meldt dat dan via de WhatsApp tiplijn op 06-15151502 of telefonisch via de tiplijn 070-7373112. Uiteraard kunt u ons ook via de Regio15 app tippen. Wij ontvingen meer dan 200 berichten met tips en beelden. Hierdoor hebben wij u niet allemaal persoonlijk kunnen bedanken. Bij deze onze dank voor uw tips en beelden. Wij konden helaas niet overal op afgaan en wij hebben daarom keuzes moeten maken. Ook nog niet alle beelden zijn verwerkt in dit item. Wij hopen oprecht dat u allen de storm zonder problemen heeft doorstaan.

Den Haag - Veel bomen zijn vandaag door de storm omgewaaid, waaronder deze boom op de Aagje Dekenlaan. De boom viel over de rijbaan, maar er raakte gelukkig niemand gewond. (Foto's: Tim de Kleyn)

8DMGyr.JPG

sxKIPK.JPG

IsyvGh.JPG

oJvCk9.JPG

Den Haag - In de Louis Davidsstraat zijn vandaag twee bomen omgewaaid. Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

jKntoT.jpg

pUxZhw.jpg

goeoe9.jpg

Den Haag - Een noodperron voor de tram op de Van Boetzelaerlaan was niet bestand tegen de krachten van storm 'Eunice' en werd omver gewaaid. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

5z16io.jpg

0Be9nU.jpg

IXxNzg.jpg

Den Haag - Op de Sara Burgerhartweg is een rij bomen omgevallen. De bijbehorende grasmat is hierbij volledig uit de grond getrokken. De bomen zijn op een voetbalveld en een voetbaldoel terecht gekomen. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

APYO8x.JPG

6bV9H2.JPG

wApciN.JPG

kql1Fs.JPG

dQaV2C.JPG

Den Haag - Op de Kranenburgweg zijn door de storm een groot aantal dakpannen van een dak naar beneden gevallen. Gelukkig werd daar niemand geraakt. De omgeving werd afgezet. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

wgxgXN.jpg

8mPQIS.jpg

k42Ty1.jpg

Den Haag - Op de Groen van Prinstererlaan, ter hoogte van de Mozartlaan, heeft een boom het afgelegd tegen de wind. De politie heeft beide rijbanen moeten afzetten, terwijl de boom in kleine stukken werd gezaagd en afgevoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

7yhul1.jpg

V4LTxi.jpg

iVm7gU.jpg

Uu0Oa3.jpg

Den Haag/Rijswijk - Op de gemeentegrens tussen de Oudemansstraat in Den Haag en de Steenlaan in Rijswijk is vanmiddag door de storm een flinke boom omgewaaid. De rijbaan is in beide richtingen gestremd. Een groenbedrijf is inmiddels bezig om de boom te verwijderen. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

N3AhyH.jpg

WI8YJA.jpg

h8J70z.JPG

fXQHG1.JPG

Pijnacker - Op de Noordweg tussen Pijnacker en Nootdorp is een grote boom over de volle breedte van de weg omgevallen. Het verkeer was hierdoor een tijd gestremd. (Foto's: Sam Treewood)

P79sO3.jpg

5W6Wcg.jpg

Den Haag - Op de Erasmusweg is een boom omgevallen en tegen een wooncomplex gevallen. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Tim de Kleijn)

uWmM8h.JPG

8Jgqte.JPG

Knr0rB.JPG

Den Haag - Een dikke boom is vrijdagmiddag omgevallen nabij de kruising van de Oudemansstraat met de Trembleystraat, Deze boom viel bovenop twee auto's die geparkeerd stonden in de Trembleystraat en schampte daarbij nog een derde auto. Een van de auto's is totaal verwoest en de 2e heeft flink wat schade. (Video en foto's: Sander Paardekooper)

xCcoiz.JPG

vtmD8a.JPG

tKwGOc.JPG

7DUIIl.JPG

C9OKKp.JPG

Leidschendam - Op de Prinsensingel is een grote boom omgewaaid. De boom is op de rijbaan terecht gekomen, waardoor het verkeer er aan beide kanten niet meer langs kon. De politie heeft de weg afgezet. (Foto's: Nick vd Toorn)

bIWwsL.JPG

OgChtY.JPG

f7092K.JPG

Voorburg - In de Van Zegwaardstraat is een boom opgevallen en op een auto terecht gekomen. De bestuurder vertelde ons dat hij net op tijd uit de auto kon springen voordat de boom omviel. Er is niemand gewond geraakt. (Foto's: Nick van Mourik)

PWmmXo.jpg

QDuamY.jpg

LUamN2.jpg

YgrxjY.jpg

kA1xPU.jpg

TqZsuQ.jpg

Zoetermeer - Bij het Hoevenbos is op een parkeerplaats een boom omgevallen en op een aantal geparkeerde auto's terecht gekomen. (Foto's: Sander van den berg)

mZ5MUL.jpg

ncV2gn.jpg

KKPE1i.jpg

KRI8jT.jpg

Den Haag - Op de Vlierboomstraat komt een losgedraaide dakpan wel erg ongelukkig terecht. Dat wordt een bezoekje aan de garage. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

HbaXcE.jpg

Os22pf.jpg

Den Haag - De Waldorpstraat is door de politie afgezet met linten omdat hier zonnepanelen van daken naar beneden vielen. (Foto's: Nick vd Toorn)

SM0d6b.jpg

H07DvY.jpg

YO5CxY.jpg

EF4NKA.jpg

Pijnacker - Bij de hockeyvereniging aan de Sportlaan ontstaat schade aan het dak. (Foto's: Sam Treewood)

fRd3f6.jpg

Den Haag - Zomaar wat 'overige' storm gerelateerde situaties die onze fotografen vanmiddag tegen kwamen op straat. (Foto's: Sebastiaan Barel, Herman van der Woude en Sander Paardekooper)

hZQ4OS.JPG

qfX9Dk.JPG

qdJaM0.jpg

uoAV7J.jpg

cdxcgG.JPG

BeX8Yo.JPG

Den Haag - Op de Gentsestraat viel een boom omver en kwam terecht op een lantaarnpaal. De lantaarnpaal kwam tegen een raam van een woning terecht. (Foto's: Donny Kooistra)

CIHMrj.JPG

u6xumg.JPG

ACrcaH.JPG

lQXwPY.JPG

vG3CE5.JPG

Rijswijk - Op de E.H. Hartmanstraat vielen er dakpannen op auto's. Niemand raakte gewond. (Foto's: Donny Kooistra)

r8wiJu.JPG

OigVg5.JPG

tG1oSR.JPG

MNYGhO.JPG

6rRZDH.JPG

Rijswijk - Op de Le Poolstraat waaide een boom tegen een woning. (Foto's: Donny Kooistra)

UyYyUu.JPG

c8Exxh.JPG

9y5hOd.JPG

Uf9my0.JPG

O73PBg.JPG

tWVEs7.JPG

Leidschendam - Op de Venestraat waait de complete dakbedekking van een woning af. De bewoners ruimen de resten zelf zo goed en zo kwaad als het kan op. (Foto's: Rene Hendriks)

qU7fsi.JPG

YFPCZQ.JPG

nMbCr8.JPG

Den Haag - Op de Loosduinsekade is een boom op een geparkeerde auto gevallen met forse schade tot gevolg.  (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

FirHA8.JPG

Pw3fEC.JPG

AkiK5B.JPG

Den Haag - Op Het Kleine Loo is deze boom omgewaaid op een parkeerplaats, vlakbij de apotheek aldaar. Er vielen gelukkig geen gewonden. (Foto's: Machiel Janssen)

MMpl3Y.jpg

ntBmEd.jpg

0ujFXz.jpg

Den Haag - Op het Koningsplein gooit een boom het bijltje erbij neer. Er loopt gelukkig niemand onder. (Foto's: Rene Hendriks)

g5xVgd.JPG

Rijswijk - Een boom is bovenop de bovenleiding van tramlijn 19 terecht gekomen op de Vrijenbanselaan in Rijswijk. Omdat de trams van de HTM vanaf 14:00 niet meer reden heeft dit tot nu toe geen gevolgen voor het tramverkeer. De brandweer kwam met spoed ter plaatse. (Foto's: Donny Kooistra)

WpMHIr.JPG

1aPaTp.JPG

Den Haag - Vanwege het stopzetten van het openbaar vervoer door storm Eunice, staat het verkeer in de regio vast. Reizigers proberen een alternatieve manier te vinden om naar huis te komen. Zo wordt gevraagd om een lift en kiezen veel mensen ervoor om met hun eigen vervoermiddel te reizen, waardoor extreme verkeersdrukte ontstaat. (Video en foto's: Nick van Mourik en Nick vd Toorn)

liuFbr.jpg

PgGqCb.JPG

X34b2s.JPG

yLA6yn.jpg

yDBKmF.jpg

qhyqLn.JPG

nlpe3a.jpg

LbVZe0.jpg

MKeKRl.jpg

c9LWEP.jpg

2m0hO0.jpg

Ook de trams stopten met rijden. Bij de HTM-remise aan de Meppelweg stonden de trams en randstadrailvoertuigen in de rij om naar binnen te gaan. (Video: Sebastiaan Barel)

Den Haag - Op de Rijswijkseweg was een deel van het dak boven een aantal woningen losgeraakt. De brandweer heeft de boel vanuit de hoogwerker weer vastgezet. (Foto's: Ricardo)

MQN2VH.jpg

ijPvMg.jpg

Den Haag - Bij de tramremise op de Meppelweg staan de trams in de rij. Om 14:00 stopt de HTM de dienstregeling; alle trams worden 'naar binnen gehaald'.

cPU8T1.JPG

Den Haag - 'Even pierewaaien' op Scheveningen is er niet bij, althans niet vanaf het bovendek van de Pier, want dat is afgesloten ivm de storm. (Foto's: Sebastiaan Barel)

60FZ1T.JPG

YhD6iS.JPG

Den Haag - Donderdag is op het strand van Scheveningen druk gewerkt aan maatregelen om de strandtenten te beschermen tegen de gevolgen van storm 'Eunice'. (Foto's: Sebastiaan Barel)

HquIAM.JPG

yxySGk.JPG

57NviQ.JPG

scaUt7.JPG

AK8P88.JPG

S50P5S.JPG

Den Haag - Uit voorzorg zijn donderdag zelfs de gondels verwijderd uit het reuzenrad op de Pier op Scheveningen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

6uQQhZ.JPG

T3CqU5.JPG

OqN2XP.JPG

8UPkia.JPG