Stormschade door harde wind in Haagse regio | Regio15.nl

Stormschade door harde wind in Haagse regio

Haaglanden - Het KNMI heeft ‘code geel’ afgegeven voor de kustprovincies. Op meerdere plekken in de Haagse regio ervaren mensen overlast door de harde wind. De brandweer is meerdere keren uitgedrukt in verband met de overlast. 


Honselersdijk - Op de Dijkweg is een boom omgevallen. De boom lag op de rijbaan, waardoor het verkeer er niet langs kon. Brandweermannen hebben de boom in stukken gezaagd om de weg weer vrij te maken. (Beeld: Ende Media)

ZQFHO1.jpg

omojvb.jpg

XfqsbL.jpg

GB26yH.jpg

m1CQXb.jpg

Naaldwijk - Bij het Stokdijkhof is de stam van een grote boom gespleten. Omdat er een kans bestaat dat de boom afbreekt, heeft de brandweer een gedeelte van de straat afgezet met lint. (Beeld: Ende Media)

UuWTuL.jpg

hP2678.jpg

LYAGA6.jpg

CfLmZB.jpg

Den Haag - Bij het Buitenhof is een grote op tak op de bovenleiding van de tram gevallen. Hierdoor is het tramverkeer deels gestremd. (Beeld: Rene Hendriks)

uPAJwm.JPG

Den Haag - Bij de De la Reyweg zijn een aantal dakpannen van een gebouw gewaaid en op de naastgelegen stoep terecht gekomen. De brandweer is ter plaatse om de situatie veilig te stellen en eventuele losliggende dakpannen te verwijderen. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

H28CSh.JPG

9fQghQ.JPG

4qKerK.JPG

RnQhKb.JPG

kNMQeG.JPG

Rijswijk - Op de Prinses Beatrixlaan is het tramverkeer gestremd omdat er een tak op de bovenleiding is gevallen. De passagiers moeten naar de volgende halten lopen. Het tramverkeer zal enige vertraging oplopen. (Beeld: Rick Brouwer)

pD8p50.jpg

g4vHk1.jpg

Den Haag - In een parkje bij de Steenwijklaan is een grote boom omgevallen. Omdat nog onduidelijk was of er meerdere bomen zouden omvallen, heeft de brandweer een stuk in het parkje afgezet met lint. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

57Ginf.JPG

HEVFUv.JPG

eGEjXJ.JPG

7KSwmS.JPG

Den Haag - In de Vreeswijkstraat is een grote tak van een boom omgevallen. Omdat de rest van de boom niet meer stabiel was, hebben brandweermannen de boom omgezaagd. (Beeld: Nikolai Overbeeke)

St8VS3.JPG

24STjn.JPG

Exqsc2.JPG

9cVFHs.JPG

4QyKXx.JPG