Vrouw overleden na aanrijding met Randstadrail | Regio15.nl

Vrouw overleden na aanrijding met Randstadrail

t-dscn1843Zoetermeer - Vanmiddag rond kwart over drie werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding, dat er op station Seghwaert een persoon zou zijn aangereden door een voertuig van de Randstadrail.

Terstond werd een groot aantal hulpverleners ter plaatse gestuurd, zowel van de brandweer, als de politie en de ambulancedienst. Ook het Mobiel Medisch Team van Rotterdam-The Hague Airport werd gealarmeerd en kwam ter plaatse met traumahelikopter 'Lifeliner 2'.

De toegesnelde hulpverleners konden echter niets anders constateren dan dat het slachtoffer, een oudere dame, vrijwel op slag dood moet zijn geweest. De brandweer heeft geassisteerd bij de berging van het slachtoffer. Al gauw bleek dat het hier ging om een geslaagde zelfmoordpoging.

Voorbijgangers, die getuige zijn geweest en behoefte hebben aan begeleiding, kunnen zich zoals gebruikelijk in verbinding stellen met Bureau Slachtofferhulp. De bestuurder van het Randstadrail-voertuig zal ook professionele hulp worden aangeboden. Ook de betrokken hulpverleners krijgen hulp en nazorg aangeboden.

Foto's: Marvin Wijnants, Anton Bregman

w-img_1296

w-dscn1844

w-img_1313

w-img_1354