De ene steekt de andere aan op de Rietpolderweg | Regio15.nl

De ene steekt de andere aan op de Rietpolderweg

Leidschendam - Wat een zonnig dagje aan het water had moeten worden, viel achteraf in het water voor de eigenaren van twee auto's.


Een auto reed over de Rietpolderweg, met daarachter een aanhanger met een boot. De eigenaar daarvan had het plan om lekker met de kinderen op het water van het mooie weer te gaan genieten.

Maar op een gegeven moment werd de bestuurder geattendeerd op vlammetjes onder de auto. Hij zette de auto stil, bracht de kinderen in veiligheid en koppelde daarna snel de boot af.

De brand werd snel feller; en de rookwolken waren van veraf te zien. Na een minuut of 5 vatte een geparkeerde auto ook vlam door de hitte. De inmiddels gearriveerde brandweer schaalde op naar 'middelbrand' om voldoende water ter beschikking te hebben om de vlammenzee te bedwingen. Na enige tijd lukte het om water op te zuigen uit de waterplas, waardoor de tweede autospuit niet meer nodig was en teruggschaald kon worden naar 'kleine brand'.

Beide auto's brandden grotendeels uit en zijn total-loss. Berger Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om de wrakken weg te halen.

Video: Olav Spa

Foto's: Michael vd Meyden, Nicolette Kram, Stephanie, Olav Spa, Roy Wolters, Rene Hendriks
w DhBIjujX0AEzKmN

Wa itemdankzijtiplijjn

w CZYtXH0ikwXtjBRk5O1J

w A1cDtO6YprUcgwvwIoUr

w rU1vgSVY2aIbsX0rqNJG

tVvzqf.JPG

hxMY0Y.JPG

0A7icL.JPG

iz2vqg.JPG

2WHr27.JPG

ZVDqBQ.JPG

4yYZSr.JPG

TOgsiE.JPG

Y7Gxlw.JPG

EivSvc.JPG

WUeI1J.JPG

bMkSOd.JPG

pUAiP0.JPG

aRA0Mx.JPG

xpfghq.JPG

3KPss8.JPG

KzssIw.JPG

oYYdro.JPG