Weer een auto in brand gestoken in Voorburg | Regio15.nl

Weer een auto in brand gestoken in Voorburg

Voorburg - Maandagochtend werd opnieuw een auto in brand gestoken in Leidschendam-Voorburg.


De brandweer en politie werden omstreeks kwart voor zes gealarmeerd voor een autobrand op een parkeerplaats aan de Prinses Margrietlaan.

Ter plaatse bleek de auto in brand te staan. De brandweer had de brand snel onder controle. Er kon echter niet worden voorkomen dat de auto van binnen door de brand volledig verwoest werd.

De politie heeft een Plaats Delict (PD) afgezet en rechercheurs doen onderzoek. Buurtbewoners reageren geschokt en vragen zich af wie de volgende is.

De gemeente Leidschendam-Voorburg wordt de afgelopen weken geteisterd door voertuigbranden.Afgelopen donderdag werden twee voertuigen in brand gestoken. Verder werden afgelopen week in Leidschendam een busje van een hondenschool en een busje van WoeJ in brand gestoken. En werd er in Voorburg, terwijl agenten bezig waren met het ontmantelen van een hennepkwekerij, een politieauto in brand gestoken

Wie er achter de branden zit is vooralsnog onbekend. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. 

Op de Monseigneur van Steelaan, vlakbij de Prinses Margrietlaan, werd ook een postbus opgeblazen. Delen van de postbus waren aan de overkant van de straat terecht komen en de post lag versnipperd op straat.


Video en foto's: Donny Kooistra

XEUzbc.JPG

7w0iW2.JPG

n6aB4c.JPG

x1aMRZ.JPG

wBuDhI.JPG

lx7Uch.JPG

QzSpRR.JPG