Opnieuw zoekacties naar vermiste Mona Baartmans (79) | Regio15.nl

Opnieuw zoekacties naar vermiste Mona Baartmans (79)

Delft - De politie heeft woensdagochtend opnieuw naar sporen van de vermiste 79-jarige Mona Baartmans in Delft.


Op het Oosteinde is met een speurhond gezocht naar een spoor van de vermiste Mona. Of er een spoor is gevonden is nog onduidelijk. Wel is een steen uit de straat gehaald en veilig gesteld.

De straat was tijdens de zoekactie tijdelijk afgesloten. Bewoners van de straat mochten onder begeleiding naar hun woning, maar konden geen bezoek ontvangen. Ook een winkel in de straat moest zijn deuren tijdelijk sluiten.

Eerder is onder andere met duikers in de stadsgrachten gezocht, zijn camerabeelden bekeken en is een buurtonderzoek uitgevoerd. Ook deed het onderzoeksteam al een oproep wie er op 23 september even na 17.00 uur op het Oosteinde in Delft was geweest.

In de uitzendingen van Opsporing Verzocht en Team West zijn dinsdagavond 16 oktober opnieuw beelden getoond van getuigen die in de buurt zijn gezien. Die getuigen, liepen, fietsten of reden daar die zondagmiddag even na vijf uur. Het onderzoeksteam komt graag met deze getuigen in contact.

(Tekst gaat na de eerste serie foto's verder).

Video en foto's: Daan van den Ende

B7q1my.JPG

44BbCR.JPG

SSmfsl.JPG

fcArGq.JPG

l3EW8U.JPG

V6hJnB.JPG

gB6bKo.JPG

7zds9P.JPG

YXjRjx.JPG

Hhen2b.JPG

In het kader van het onderzoek naar de vermissing heeft de politie ook in Oud-Beijerland met speurhonden gezocht, onder andere in de Julianastraat. (Foto's: Remon Duivestein en Marco Hoope)

w IMG 4845 1

w IMG 9704 1

w MHL4720 1

w MHL4726 1