Politie houdt tweede verdachte aan voor dood Stefaan Bogaerts | Regio15.nl

Politie houdt tweede verdachte aan voor dood Stefaan Bogaerts

Rijswijk - Bij een inval door een zwaarbewapend arrestatieteam is dinsdagochtend een 31-jarige man uit Den Haag aangehouden.


Omstreeks 10:00 uur viel het arrestatieteam in de Banjostraat de woning van een vriend van de verdachte binnen en trof de man daar aan.

Bogaerts werd op 21 september 2017 doodgeschoten in zijn auto in de Lisstraat in Spijkenisse. Het is de tweede aanhouding in het onderzoek naar de dood van Bogaerts. Eerder werd al een 47-jarige man uit Den Haag aangehouden. Deze man zit nog steeds in voorlopige hechtenis voor zijn betrokkenheid bij deze moord.

In de woning aan de Banjostraat en in de woning van de 31-jarige man in Den Haag werden dinsdag vuurwapens, verdovende middelen en andere goederen aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte is, net als de eerder aangehouden man, lid van de motorclub Caloh Wagoh

Op 21 september 2017 had Stefaan Bogaerts een afspraak in Spijkenisse. Nadat hij iets voor half tien zijn auto parkeerde, werd hij vrijwel direct van dichtbij onder vuur genomen en overleed ter plekke. De daders vluchtten in een zwarte BMW M5 Touring. Die auto werd later brandend aangetroffen in Barendrecht, naast pannenkoekenhuis De Oude Maas aan de Achterzeedijk in Barendrecht.

[Dit item is mede tot stand gekomen dankzij een tip op de WhatsApp tiplijn (0615151502). Zonder deze tips kunnen wij het nieuws niet zo snel en volledig brengen. Heeft u ons WhatsApp nummer al in uw telefoon opgeslagen?]

Foto's: Tim de Kleijn en Daan van den Ende

Wa itemdankzijtiplijjn

cFxSsF.JPG

UfHdL1.JPG

Hw8U97.JPG

w TDK 3489

AP5AhO.JPG

tpwChJ.JPG

N31QJm.JPG

6bStpa.JPG

7IBSuD.jpeg

qf2MwY.jpeg

JlKVJG.JPG

w TDK 3487

611KVa.jpeg

w TDK 3490

w TDK 3494