Veel politie-inzet bij beƫindiging motorevenement

Zoetermeer - De politie heeft zaterdagavond vroegtijdig een einde gemaakt aan een evenement bij Van Wijk Motoren aan de Goudstraat.

Er was de gehele dag een evenement / bijeenkomst gaande voor motorliefhebbers. Mede door het mooie weer waren hier veel bezoekers op afgekomen met hun motoren.

Op de wegen rond de Goudstraat was het hele wegdek bijna geheel zwartgeblakerd door het rubber van alle burn-outs van de motoren.

Rond 22:00 uur hebben zich veel politie-eenheden verzameld op het industrieterrein van de Goudstraat in Zoetermeer. De politie heeft besloten om een einde te maken aan de activiteiten van het evement buiten op straat.

Volgens onbevestigde berichten zou dat zijn geweest vanwege geluidsoverlast, maar volgens bezoekers omdat er even daarvoor een ongeval had plaatsgevonden waarbij een motorrijder gewond was geraakt. Deze was ten val gekomen bij een burn-out.

De politie heeft alle wegen van het industrieterrein afgezet, zodat niemand meer het industrieterrein op kon. Daarnaast hebben zij inzet gedaan op het zorgen voor een rustige uitloop van alle bezoekers.

Video: Danny Botman


Foto's: Danny Botman, Carlo Zwinkels, Sebastiaan Barel en Herman v/d Woude

ixasnC.JPG

FmkcYb.JPG

vXjoVW.JPG

Jdh11t.JPG

XLLRFO.JPG

cSTzVY.JPG

NpdhFA.jpeg

QCuL5u.JPG

7h67Tg.JPG

X2dYBG.JPG

PYTHgo.JPG

SW68nf.JPG

Evw9YL.JPG

789z0J.JPG

kKtkIk.JPG

ASnTk6.JPG

bf1nBn.JPG

Xg1G8q.jpeg

pdvCcm.JPG