Steekpartij in de Kerkstraat na 'botsing met hond' | Regio15.nl

Steekpartij in de Kerkstraat na 'botsing met hond'

Leidschendam - Bij een steekpartij op de hoek van de Kerkstraat en de Damstraat is donderdagavond een persoon gewond geraakt.


Een jongen werd in zijn rug gestoken. Het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam was gealarmeerd, maar is tijdens het aanrijden afbesteld. Het slachtoffer is met spoed naar het Westeinde ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft een Plaats Delict (PD) afgezet en doet onderzoek naar de steekpartij. Er is o.a. een zak chips als stille getuige achtergebleven.

Na de steekpartij is een burgernet bericht uitgestuurd met het verzoek om uit te kijken naar de dader.

Het mobiel medisch team wat terugkeerde naar Rotterdam, kwam daardoor bij toeval als eerste ter plaatse bij een aanrijding op de A4 en verleende daar eerste hulp.

Update 5-1: Een botsing tegen de hond van de 21 jarige Leidschendammer mondde uit in een steekpartij. De verdachte was boos geworden op de eigenaar van de hond, en dreigde terug te komen. De verdachte liep weg, maar kwam inderdaad terug maar nu gewapend met een mes en stak daarmee de eigenaar van de hond in zijn rug.

Door het recherchewerk kon diezelfde avond omstreeks 23:00 uur een 42 jarige Leidschendammer in zijn woning als verdachte worden aangehouden.

 

Foto's en video: Rene Hendriks

U9IKGJ.JPG

Q3JKW4.JPG

wTcxJv.JPG

DoxFjQ.JPG

AC1VHM.JPG