Gewonde bij nachtelijke steekpartij op de Damlaan | Regio15.nl

Gewonde bij nachtelijke steekpartij op de Damlaan

Leidschendam - Bij een steekpartij op de Damlaan is een 25-jarige man ernstig gewond geraakt.


Het incident vond plaats op het 'begin' van de Damlaan: het stukje tussen de Voorburgseweg en de Oude Trambaan.

De politie reageerde op een melding van een een vechtpartij. Eenmaal ter plaatse troffen zij een slachtoffer met steekwonden aan. Om hem medisch bij te staan werd behalve een ambulance ook het mobiel medisch team gestuurd. De ambulancebemanning heeft de komst van het MMT niet afgewacht, maar heeft 'scoop and run' gedaan: inladen en snel rijden. De ambulance en het MMT hebben nabij de A4 afgesproken, en daar is de arts vermoedelijk ook overgestapt in de ambulance.

Het gaat om een groep bekenden van elkaar, die onderling ruzie kregen. Zij waren aanwezig op een feest in een horecagelegenheid.

Na het vervoer van het slachtoffer bleef de sfeer op straat gespannen. De aanwezige politiemensen moesten de twee kampen uit elkaar houden. De politie heeft een 29-jarige Hagenaar en een 34-jarige vrouw uit Nieuwegein als verdachten aangehouden.

Op de locatie van de ruzie heeft de politie een 'plaats delict' afgezet om de sporen te beschermen. Deze worden vastlegd door de afdeling 'forensische opsporing' om later in de strafzaak ingebracht te worden.

Foto's en video: Ferrie van der Geer

zVJz5E.JPG

yMZL9o.JPG

4mcg5v.jpeg

vF17Xh.JPG

IF9s3O.jpeg

uYnNjH.JPG

TR971M.jpeg

7qF9xk.jpeg

eu3gJZ.jpeg

weG0Io.JPG

YQIElv.jpeg