Twee gewonden bij vecht-/steekpartij op de Lindelaan | Regio15.nl

Twee gewonden bij vecht-/steekpartij op de Lindelaan

Rijswijk - Bij een vecht- en/of steekpartij op de Lindelaan vielen vanmiddag twee gewonden.


De politie en ambulancedienst kregen rond tien over drie de melding dat er gevochten zou worden ter hoogte van een kapperszaak op de Lindelaan. Er werd ook melding gedaan van de aanwezigheid van mogelijke vuurwapens.

Meteen zijn meerdere politie eenheden en een ambulance en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse gegaan. Aldaar werden inderdaad enkele gewonde personen aangetroffen. Vanwege de mogelijke aanwezigheid van vuurwapens, droegen politiemensen kogelwerende vesten.

De politie meldt dat er tijdens de vechtpartij mogelijk ook gestoken is. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

De politiehelikopter heeft enige tijd boven Rijswijk gevlogen na de vechtpartij.

Volgens getuigen had een groep van zo'n zes personen een conflict met iemand in een witte bestelbus. Hierbij vielen over weer klappen. De bestuurder van de witte bestelbus is daarna weggereden. Een witte bestelbus is later staande gehouden in de Oudemansstraat in Den Haag. De inzittende(n) is/zijn aangehouden en de bus is door de politiekraan meegenomen.

Of er daadwerkelijk vuurwapens aanwezig zijn geweest bij de vechtpartij wordt nog onderzocht.

Video en foto's: Sebastiaan Barel, Jan Rietveld en Roy Wolters

Cjbc72.jpeg

kNv4Jn.JPG

h9Ema0.JPG

59buRQ.JPG

CCot1f.JPG

oz9WT6.jpeg

wqCGo2.jpeg

MI1AUh.jpeg

mmgwEn.jpeg

6eEONF.jpeg

guZhcX.jpeg

dSgHAh.JPG

Vanaf de Oudemansstraat wordt de bestelbus meegenomen waavan de bestuurder mogelijk betrokken was bij het incident op de Lindelaan.

4Yk5Go.JPG

5FQRVJ.JPG

YWoWHD.JPG

aDM0z9.JPG