Gewonde door steekwond bij bij beroving Erasmusweg

Den Haag - Bij een steekpartij op de Erasmusweg is zondagavond ten minste één persoon gewond geraakt toen drie personen werden overvallen door twee mannen.

De drie zaten op een bankje in de bosjes toen er plotseling twee onbekende mannen op hen afliepen. De drie werden door de twee met geweld beroofd van een telefoon.

De slachtoffers liepen daarbij klappen op en één van hen werd door een verdachte met een mes gestoken. Na de beroving renden de twee verdachten weg voor een flat langs op de Erasmusweg richting de Ambachtsgaarde. 

De beroving vond plaats rond kwart over tien. Direct werd behalve de politie ook een ambulance met spoed ter plaatse gestuurd. Het slachtoffer is even later met nog onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

De politie heeft een deel van de straat en een stuk van de bossage afgezet als 'plaats delict' (PD). De politie heeft in de omgeving gezocht naar de verdachte(n) maar heeft voor zover bekend nog niemand aangehouden.

Beide verdachten droegen witte bandana’s. Ze waren ongeveer 18 jaar oud, licht getint, een breed postuur en allebei donker gekleed. Een van hen droeg een groene jas en de andere een grijze jas.

Forensisch rechercheurs komen ter plaatse om te zoeken naar sporen, om deze vervolgens veilig te stellen als bewijsmateriaal. 

Foto's en video: Daan van den Ende

6Ql67M.JPG

pA1ayq.JPG

ASKA2x.JPG

7AJWw1.JPG

3B6QMX.JPG

8YdR8z.JPG

PyEymv.JPG

q575w1.JPG