31-jarige vrouw overleden na steekpartij Leidschendam

Leidschendam - Vanmiddag heeft er op het Abdijland een steekpartij plaatsgevonden.

Rond tien voor één hoorden omwonenden een vrouw om hulp schreeuwen vanaf een balkon; zij zei volgens getuigen dat zij gestoken was.

De hulpdiensten zijn terstond gebeld en hierop kwamen politie, ambulance en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ter plaatse.

De politie is in de omgeving op zoek gegaan naar de dader, die nog in het bezit zou zijn van een mes; daarbij is ook een politiehelikopter ingezet. Rond twee uur kon de politie melden dat er een verdachte was aangehouden. Er gaan verhalen rond dat het om de ex-partner van het slachtoffer zou gaan, maar dat is nog niet bevestigd.

Inmiddels heeft de politie een groot plaats delict afgezet in de straat bij de woning. Rechercheurs en specialisten van Forensische Opsporing verrichten onderzoek. Het balkon is door een zeil aan het oog onttrokken.

Update 17:24: Het slachtoffer, een 31-jarige vrouw, is ter plaatse overleden aan haar verwondingen. De verdachte, een 43-jarige man uit Leidschendam, is aangehouden. Zijn betrokkenheid wordt onderzocht.Update 1 augustus: de politie meldt dat er een nieuwe verdachte is aangehouden; een 34-jarige Amsterdammer. De gisteren aangehouden 43-jarige Leidschendammer is in vrijheid gesteld.

Video en foto's: Daan van den Ende
You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

tnPCGP.JPG

p6gYeS.JPG

jsdrWd.jpeg

hnbcLX.JPG

sh8A9U.JPG

GnNoxc.JPG

KpZywX.JPG

kUx434.JPG

F611Wr.JPG

q2pUdv.JPG

r4rjHx.JPG

FKzFox.JPG

qyOjvx.jpeg

WwhVOP.jpeg