Januaristorm in de regio Haaglanden | Regio15.nl

Januaristorm in de regio Haaglanden

Haaglanden - Aan de kust woedt vandaag een stormachtige wind met flinke uitschieters. Het KNMI heeft code geel afgekondigd.


Zoals u van ons gewend bent, doet Regio15 verslag van de inzet van de hulpdiensten in verband met de storm. Hiervoor is een aantal van onze fotografen op pad.

Ook u kunt een steentje bijdragen door foto's van de (gevolgen van de) harde wind naar ons toe te sturen.

Dat kan via de WhatsApp Tiplijn 0615151502 of naar het redactie-adres [email protected]. Grotere bestanden kunt u insturen via WeTransfer naar [email protected].

Dit item wordt in de loop van de dag aangevuld, naarmate er nieuwe beelden zijn.

Een heel fijne dag toegewenst!

Den Haag - Op de Wolweversgaarde in Den Haag is een boom omgevallen. De boom is over een geparkeerde auto gevallen en blokkeert de straat. De auto heeft forse schade. Opmerkelijk, de boom had al een sticker van de Gemeente Den Haag (Foto's en video: Daan van den Ende)

98EWGK.JPG

8v8M4w.JPG

ItjCrO.JPG

VwYcRX.JPG

LqVCSA.JPG

QIB7nY.JPG

Rijswijk - Ook op de Sir Winston Churchilllaan is een boom omgevallen. (Foto: Ferrie van der Geer).

yca7Mr.JPG

's-Gravenzande - Op het Dingemans van de Kasteeleplein is vanmorgen een boom op een auto gevallen. Dit leverde ook hier de nodige schade op. (Foto's: Fred van der Ende)

Ax4FCh.JPG

b7XCUs.JPG

oJJ6BF.JPG

Den Haag - Het heeft ook flink geregend en dat is hier en daar goed te zien, zoals hier bij station Den Haag CS.

w DenHaagCS

Moordrecht - De torenspits van de historische Dorpskerk aan het Kerkplein in Moordrecht is door de zware storm afgebroken. De kerk stamt uit 1657. De politie heeft met behulp van de politiehelikopter de situatie beoordeeld. Vanwege het valgevaar werd een groot gedeelte van de straat afgesloten. De grote kraan van de brandweerkazerne Leidschenveen werd ingezet om de torenspits veilig te stellen. De inzet van de grote kraan werd gestaakt vanwege de harde wind. Het was te gevaarlijk. Op een later tijdstip zal de torenspits worden veiliggesteld.(Foto's en video Daan van den Ende).

YpzFy7.JPG

9NG3Io.JPG

ejerML.JPG

3838bD.JPG

EksSuI.JPG

PZw4jA.JPG

0kADYm.JPG

jDjNt3.JPG

hm0xWS.JPG

ZCRDs8.JPG

Den Haag - De kerstboom die naast de Grote Kerk in Den Haag stond heeft door de harde wind ook het loodje gelegd. (Foto: Chris Wedel)

w Kerstboom

Wateringen - Er kan even niet getankt worden in het BP tankstation aan de Wippolderlaan/N211. Dit in verband met loszittende dakdelen. (Video en Foto's: Tim de Kleijn)

w TDK 8832

w TDK 8833

w TDK 8842

w TDK 8851

w TDK 8855

w TDK 8860

Zoetermeer - Op de Goeswijn van der Poellaan raken een stevige boom en een auto bij een conflict betrokken. De boom wint de discussie, maar wordt later toch een kopje kleiner gemaakt (foto's: Fred Wolters)

uE2mJV.JPG

Hj2nig.JPG

1UwzJ6.JPG

Den Haag - De brandweer kon voorkomen dat een tak bovenop een geparkeerde auto zou vallen op de Cees Laseurlaan. (Foto's: Daan van den Ende)

w5fkCA.JPG

0kuOSx.JPG

J0evtT.JPG

ciESGX.JPG

Wateringen - Op het Anthuriumpad was een trampoline in het water gewaaid. De brandweer heeft'm weer uit het water gevist. Als bijvangst kwam een rivierkreeftje mee. (Video en Foto's: Tim de Kleijn)

w TDK 8862

w TDK 8865

w TDK 8870

w TDK 8882

w TDK 8885

Leidshendam - De schuttingen rond de nieuwbouw van de 'Mall of the Netherlands' konden de krachten van de wind evenmin weerstaan. (Foto's: Jos)

w Mall1

w Mall2

Poeldijk - Op de Vredebestlaan is deze boom tegen de schoorsteen van een woning gewaaid. Deze dreigde het daarop op zijn beurt te begeven en naar beneden te vallen. De brandweer is ter plaatse om dit te voorkomen. (Foto: Tim de Kleyn)

w TDK 8895

w TDK 8902

w TDK 8905

w TDK 8914

Den Haag - Vanwege de harde wind zijn de havenhoofden in Scheveningen afgesloten. Veel mensen trekken er toch op uit voor een verfrissende strandwandeling. (Foto's: Daan van den Ende)

Pa9ivq.JPG

gdpJ7p.JPG

wqwRcC.JPG

cDV6iC.JPG

Den Haag - Van een pand uit 1889 aan de Parkweg, dat als 'rijksmonument' is aangemerkt, laten dakdelen los. De brandweer is ter plaatse. (Foto's: Daan van den Ende)

Red9Cb.JPG

QxPqFe.JPG

gzrsDu.JPG

dpIpOr.JPG

MLtxsT.JPG

PKe2jT.JPG

Zoetermeer - De grote kerstboom op het ponton op de Dobbeplas heeft de strijd tegen de elementen helaas ook verloren. (Foto's: Jochem den Dulk en Sander van den Berg)

zpA93g.jpeg

AClIml.jpeg

Vyue8l.jpeg

Den Haag - Hoog water op Scheveningen! Het water staat op de kades. (Foto's: Daan van den Ende)

QqibKn.JPG

T6gViM.JPG

S730Tn.JPG

BgKVbh.JPG

Den Haag - In de Laakhaven bij de Neherkade is een jachtje gezonken. Er was niemand aan boord ten tijde van het zinken. Het jachtje zal op een later tijdstip worden gelicht. (Foto's: Ferrie van der Geer)

PBWrHP.JPG

XnSZwg.JPG

LVx7nh.JPG

5aHW5U.JPG