Overig Oud en Nieuw gerelateerd nieuws

Haaglanden - In dit item zullen wij de 'overige' specifiek Oud en Nieuw gerelateerde nieuwsberichten plaatsen.

Dit kunnen foto's zijn van flinke rijen bij de oliebollenhandel, maar ook vorderingen van de opbouw van de brandstapels, inzet van hulpdiensten voor 'typische' Oud en Nieuw zaken etc.

Ook u kunt foto- en videomateriaal hierover inzenden. Kleine fotobestanden kunt u insturen via de WhatsApp Tiplijn: 0615151502. Grotere foto- en videobestanden kunt u het beste sturen via WeTransfer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U allen een heel fijne Oud en Nieuw toegewenst!

Maandag 31 december:

Den Haag - Een container in brand gestoken op de J.D. de Koklaan. Helaas is dit niet de eerste en zal helaas ook zeker niet de laatste zijn. De brandweermensen van de tankautospuit van kazerne Loosduinen hebben het brandje geblust.

w container1

w container2

Den Haag - Bij een voormalige school aan het Amethisthorst werd vanmiddag een brandje gesticht. De brandweer had deze snel geblust.

eBtXmb.jpeg

Den Haag-  De brandstapels op het strand bij Duindorp en het Noorderstrand van Scheveningen hebben hun hoogste piunt bereikt. Het is nog niet bekend wie dit jaar de wedstrijd heeft gewonnen.

ccsPvj.jpeg

c9ybux.jpeg

vP9NRY.jpeg

Den Haag- In de Mr. J. Meermanstraat is het afval in een voertuig van de HMS in brand gevlogen. Het afval is op straat gedeponeerd en is daar door de brandweer afgeblust.

zzcwsY.jpeg

BrO0bi.jpeg

onazwK.JPG

DrBBfg.JPG

Den Haag - De tankautospuit van kazerne Laak heeft in de Stastokstraat een spontaan vreugdevuurtje geblust. Er zullen er ongetwijfeld nog velen volgen.

fp99Ka.JPG

dT7xac.JPG

eBk6hV.JPG

Den Haag - Vanavond is er een brandje geweest achter een garage aan de Volkerakstraat. Nader bericht was 'kleine brand'.

0wP5PH.JPG

QOLn3G.JPG

TfB1z6.JPG

bSSukU.JPG

hxpTf3.JPG

Den Haag - De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een natuurbrand bij het 'Hoge Nol' aan de Nieboerweg. De brand was snel geblust.

1lVE47.JPG

ePA1FD.JPG

4W2K4f.JPG

Zoetermeer - Op het tasmanië en omgeving werden vanavond vernielingen aangericht aan onder andere auto's. De politie heeft enkele verdachten hiervoor aangehouden. Hun betrokkenheid bij de vernielingen wordt onderzocht. (Foto's: Roy Wolters en Martin van Oostveen)

tue4Dh.jpeg

xTERpf.jpeg

DdQSEy.jpeg

GvDdV2.JPG

LsBxpP.JPG

Den Haag - In de Pletterijstraat werd op een kruispunt een vreugdevuur gemaakt van afval. De politie heeft hierop de straat afgezet. De brandweer heeft het vreugdevuur geblust. (Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

zXx2wX.JPG

cHXw3V.JPG

2fSAty.JPG

WwgcwW.JPG

's-Gravenzande - Buren op de Albert Schweizerlaan hebben het gezellig gemaakt rond een vuurton. (Foto's: Fred van der Ende)

N6AtvY.jpeg

RYc0Ob.jpeg

XFRqy2.jpeg

Den Haag - Op het Moerbeiplein werden enkele rijwielen in brand gestoken. De brandweer kwam om te blussen, maar dat konden bepaalde omstanders niet waarderen. (Foto's: Sven Poeze)

GderyN.JPG

7VvOjW.JPG

d1W9yW.JPG

Wateringen - Op het Rozemarijn werd een voertuigbrand gemeld. Maar toen de brandweer ter plaatse kwam, bleek het te gaan om een brandstapel waarop onder andere banden lagen, hetgeen forse rook veroorzaakte. De brandweer heeft het brandje geblust. (Foto's: Tim de Kleyn en Ivar Gieles)

z92gK7.JPG

m0Dsvq.JPG

VnvNZo.JPG

8AzHNk.JPG

Rijswijk - OP de Cornelis Suyslaan werd vanavond brand gemeld in een flatwoning. De bewoonster, die door heet vet gewond was geraakt, is naar het balkon gevlucht. Daar is zij opgevangen door de brandweer. Zij is naar beneden gebracht en door het ambulancepersoneel verzorgd. Vervolgens is zij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer)

ZQhatK.jpeg

bkId0c.jpeg

qQdlxq.JPG

k0lNx7.JPG

IGI6HC.JPG

Den Haag - In een portiekwoning aan de De la Reyweg was even na middernacht brand ontstaan. Buren hebben met behulp van ladder en emmer water de brand geblust. (Foto's: Sander Paardekooper)

at9I9N.JPG

z2iCRF.JPG

GoV5Q4.JPG

Den Haag - Op de Betje Wolffstraat vond de buurt het ook tijd voor een vreugdevuur. Daarbij werd een lantaarnpaal aangestraald. (Foto's: Nick van Mourik)

L4Mbam.JPG

bhCAvV.JPG

Honselersdijk - Aan de Johan van Oldenbarneveldtstraat was deze flinke buitenbrand. Plaatselijke jeugd had deze brand aangestoken. Zij bestookten daarbij aanwezige fotografen met zwaar vuurwerk. Wonder boven wonder raakte daarbij niemand gewond. Ook werden fotografen door omstanders bedreigd en bekogeld met volle bierblikjes. Hiervan zijn bodycambeelden. Inmiddels is aangifte gedaan.

U3TpMr.jpeg

5vy7s1.jpeg

Den Haag - Het jaarlijkse vreugdevuur in Laak trok zoals gewoonlijk weer een hoop publiek bij de Paets van Troostwijkstraat (Foto's: Sander Paardekooper)

05f4PT.JPG

J53kbU.JPG

Wateringen - De Kruilier was toneel van een buitenbrand waarbij de brandweer moest komen om deze te blussen. (Foto's: Tim de Kleyn)

yGFJPm.JPG

IMoOkI.JPG

lEsvua.JPG

Den Haag - Voor sommigen is het heel moeilijk om met alcohol en/of feestvreugde om te gaan en leidt een en ander steevast tot destructief gedrag. Deze abri op de Escamplaan had daarvan te lijden. (Foto's: Ronald de Beer)

w ronald1

w ronald3

Den Haag- De brandweer is vanavond begonnen met het blussen van het vreugdevuur van Duindorp. Dit onder toeziend oog van enkele buurtbewoners.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
aYlmd4.JPG

H8Hy7X.JPG

DNcaD0.JPG

aJruWD.JPG

x48nYX.JPG

IfKrTC.JPG

nfyX57.JPG