Storm zorgt voor overlast in regio Haaglanden

Haaglanden - Een storm heeft vrijdagavond voor flinke overlast gezorgd in de regio Haaglanden.

De brandweer kreeg veel meldingen van stormschade.

Bomen waaiden om en sommige bomen kwamen op (geparkeerde) auto's terecht.

Niemand raakte gewond. 

Op de Melis Stokelaan kwam een grote boom op de bovenleiding van de tram terecht.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Rijwijk - Op de Generaal Spoorlaan is een boom omgewaaid en op de weg terecht gekomen. De weg is richting de Prinses Beatrixlaan afgesloten. En omdat de brandweer het al druk genoeg heeft in de regio, hakken de agenten van politie Rijswijk zelf maar even met het bijltje.

Foto's: Daan van den Ende

57bczW.JPG

c4ziEb.JPG

tSrc2W.JPG

QiZQpE.JPG

9KC4Kk.JPG

fo3pH7.JPG

U8je6L.JPG

HrRQgz.JPG

lEYY2c.JPG

cSmlul.JPG

Den Haag - Een grote boom is in de Heiloostraat in Den Haag omgewaaid en op een geparkeerde auto terecht gekomen. De brandweer is bezig om de boom in stukken te zagen.

Foto's: Daan van den Ende

CQLza3.JPG

MGEiWo.JPG

QO0e56.JPG

eMDIB5.JPG

XFUETz.JPG

Fkd9gg.JPG

Q9tgOo.JPG

4wqdrg.JPG

Wateringen – Een wilg aan de Kroonwiel heeft het tijdens de storm voor een grootdeel begeven. De brandweer heeft de geblokkeerde straat vrij gemaakt. De gemeente Westland zal op een later tijdstip de rest van de boom moeten verwijderen.

Foto’s: Tim de Kleijn

RZvAqu.jpeg

9OsWSF.jpeg

cORlhP.jpeg

DG4qm7.jpeg

 

 

Den Haag - Op de Thorbeckelaan is een boom in de middenberm omgewaaid en deels op de rijbaan terecht gekomen. Bus 23 moest daardoor enige tijd een andere route rijden.

Foto's: Dean de Bood

DUbHYw.jpeg

EyqYxv.jpeg

VZcSoH.jpeg

Den Haag – Bewoners van twaalf woningen aan de Ambachtsgaarde moeten de nacht elders doorbrengen nadat het dak van hun portiekwoningen was weggewaaid.

De brandweer heeft ter plaatse enkele zaken gecontroleerd, en de stichting Salvage en de gemeente Den Haag ter plaatse gevraagd. Een aannemer zal de nodige herstelwerkzaamheden moeten uitvoeren voordat de bewoners terug kunnen naar hun woningen.

De meeste bewoners hebben bij familie en/of vrienden onderdak gevonden, indien dit mogelijk was heeft de gemeente Den Haag hierbij ondersteund.

Foto’s: Tim de Kleijn

88CTBN.jpeg

oxFNkM.jpeg

EqTnxI.jpeg

szMC9p.jpeg

wP6tKE.jpeg

8GNZWP.jpeg

 

Den Haag - Op de Cannenburglaan is een boom omgewaaid en op de rijbaan terecht gekomen. Gelukkig vielen er geen gewonden en was er geen schade.

Foto's: Dean de Bood

blD7Zt.jpeg

IEB8S1.jpeg

Rijswijk - De storm heeft een groot doek van een flat aan de Sir Winston Churchilllaan in Rijswijk opengescheurd. Het doek zweefde over de Prinses Beatrixlaan en dat was gevaarlijk voor het verkeer. De brandweer is ter plaatse en heeft het doek vastgemaakt en overlegt over de vervolgstappen.

Foto's: Daan van den Ende

EDiBzM.JPG

woRL44.JPG

WIZafv.JPG

LmOQXG.JPG

hfIanD.JPG

wmqL8K.JPG

okzDYN.JPG

odcX2i.JPG

OSHlaB.JPG

74IaaN.JPG

D20XCh.JPG

Den Haag - In de Anslostraat is vanavond een boom omgewaaid en op ene geparkeerde auto terecht gekomen. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd. De auto liep veel schade op.

Foto's: Dean de Bood

1OyPXF.jpeg

VHkXxF.jpeg

4n7VzG.jpeg

6dtrWa.jpeg

YtHjrA.jpeg

YMA9mJ.jpeg

FtU4fj.jpeg

Den Haag - Ook een geparkeerde auto op de Meppelweg was het slachtoffer van een omgewaaide boom. Ook hier moest de brandweer de auto bevrijden van de boom.

Foto's: Nick van der Toorn

xW16HQ.JPG

OjqSvz.JPG

Lh6fnn.JPG

jUQqtE.JPG