8 voertuigen betrokken bij 2 aanrijdingen op de A4

Delft/DenHoorn - Bij 2 aanrijdingen op de A4 zijn in totaal 8 voertuigen betrokken geraakt, 1 persoon raakte gewond.

Het eerste ongeval vond even na vijf uur plaats op de A4 ter hoogte van de afrit Delft-Zuid (N470). Op de rijbaan richting Rotterdam botsten daar 3 auto's op elkaar.

Een persoon raakte gewond bij deze aanrijding. Een ambulance kwam ter plaatse en vervoerde de gewonde naar het ziekenhuis. Berger Vreugdenhil heeft 2 van de 3 betrokken voertuigen weggesleept.

Foto's: Sander Paardekooper (Tekst loopt door onder de foto's)

DfC6H0.JPG

Upf6XL.JPG

oqTvKz.jpeg

NlPlAZ.JPG

7DnLDb.JPG

fRlBpR.jpeg

Osi86r.JPG

GVuTYq.JPG

In de file van bovenstaand ongeval, ontstond er rond de klok van half zeven nog een kettingbotsing. Een taxibusje, 3 personenauto's en een vrachtwagen botsten op de rijbaan richting Rotterdam, vlak voor de afrit Den Haag-Zuid (Wippolderlaan), op elkaar.

Ondanks de enorme schade van een van de personenauto's kwam iedereen met de schrik vrij. Politie en Rijkswaterstaat kwamen ter plaatse en hebben 2 rijstroken afgesloten. Door deze afsluiting liep de file op tot ruim 9 km met een vertraging van ruim 45 minuten.

Berger Vreugdenhil kwam ter plaatse om de 3 betrokken personenauto's weg te slepen. Het taxibusje en de vrachtwagen konden op eigen gelegenheid naar de garage.

Een klein uur na het ongeval werd de rijbaan weer vrijgegeven. De file loste daarna langzaam weer op.

Video en foto's: Sander Paardekooper

TkxhJ6.jpeg

mURR5P.JPG

crTNup.JPG

8jcBPF.JPG

bbRvF0.JPG

npa7M6.JPG

9ZZ2LV.JPG

zp1y1y.JPG

hbx4m2.JPG

S60p4a.JPG

cY6B9v.JPG

fCfDtp.JPG

w8knVR.JPG

SaAMjr.JPG