Twee gewonden bij ongeval op de Australiƫweg

Zoetermeer - Op de Australiëweg heeft dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Twee personen raakten hierbij gewond.

Een automobilist raakte op het viaduct van de Australiëweg, tussen de van Aalstlaan en de Vaartdreef, de macht over zijn stuur kwijt. De auto raakte in de slip en belandde in de vangrail aan de andere zijde van de rijbaan.

Een auto die op de rijstrook ernaast reed kon een botsing niet voorkomen. Ook zijn achterligger kon niet voorkomen dat hij geraakt werd en schade opliep aan zijn auto.

De brandweer is ter plaatse gekomen om de bestuurder van de gecrashte auto te bevrijden. Hiervoor hebben zij een portier en een deurpost weggeknipt. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer gefixeerd op een ‘vacuümmatras’ en voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

Een tweede persoon is ook door het ambulancepersoneel onderzocht en vervoerd naar het ziekenhuis vanwege mogelijk nek- en/of rugletsel.

Door het ongeval was de Australiëweg, vanaf de kruising met de van Aalstlaan tot de kruising Vaartdreef in de richting van het centrum, afgesloten. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de voertuigen geborgen.

Video en foto's: Roy Wolters

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

9Q0e2W.JPG

Ifhhc3.JPG

b6KQmu.JPG

2E9xw4.jpeg

84Ecyp.JPG

AtB2J5.JPG

YUKXAz.JPG

x95PbY.jpeg

VznVNB.jpeg