Onwelwording leidt tot eenzijdig ongeval | Regio15.nl

Onwelwording leidt tot eenzijdig ongeval

th-dsc_2854Wassenaar - Op de Rijksstraatweg heeft aan het begin van de middag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Hierbij is één persoon gewond geraakt.



Het slachtoffer kwam met zijn auto vanuit de richting Leiden, toen hij ter hoogte van de Amerikaanse school onwel werd. Hierbij verloor hij de macht over het stuur, schampte met de rechtervoorzijde van de auto een boom, om vervolgens weer de weg op te schieten en een tiental meters verderop dwars over de weg tot stilstand te komen.

Gezien het tijdstip van de dag en de toestand van de weg, mag het een wonder heten dat de bestuurder niet frontaal tegen de rij bomen is geklapt en ook dat er op het moment van het ongeval geen tegenliggers op de andere weghelft hebben gereden.

De bestuurder is door het gealarmeerde ambulancepersoneel nagekeken en voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Over zijn precieze verwondingen is niets bekend.

Het voertuig, dat door het ongeval zwaar beschadigd raakte, is door bergingsbedrijf Logicx afgesleept. De Rijksstraatweg is gedurende de afhandeling van het ongeval in beide richtingen afgesloten geweest.

Foto's: Pascal de Haas

dsc_2854

dsc_2855

dsc_2856

dsc_2857

dsc_2858

dsc_2861

dsc_2862

dsc_2865

dsc_2868

dsc_2874

dsc_2875

dsc_2876