Voetganger overleden na aanrijding met vrachtwagen Badhuiskade | Regio15.nl

Voetganger overleden na aanrijding met vrachtwagen Badhuiskade

Scheveningen - Op de Badhuiskade is vanmorgen een voetganger overleden na een aanrijding met een vrachtwagen.


Het ongeval gebeurde om even voor half twaalf. Door nog onbekende oorzaak kwam het slachtoffer (een 69-jarige man uit Den Haag) onder de vrachtwagen terecht.

Politie, brandweer, meerdere ambulances en de traumahelikopter met daarin het mobiel medisch team (MMT) uit Amsterdam werden opgeroepen.

Kort nadat de eerste hulpverleners ter plaatse kwamen bleek echter dat het slachtoffer niet meer ter redden was; hij is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden. De inzet van de traumahelikopter is daarom geannuleerd.

De brandweer heeft op de plek van het ongeval een calamiteitentent neergezet. De vekeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is ter plaatse en doet onderzoek naar het ongeval.

De vrachtwagenchauffeur was hevig geëmotioneerd door de gebeurtenissen; voor hem wordt ondersteuning geregeld.

Slachtofferzorg
Omdat de politie begrijpt dat dit tragische ongeval een grote impact heeft, bieden zij slachtofferhulp aan ooggetuigen van het ongeluk of mensen die zich op andere wijze betrokken voelen bij dit incident. Denkt u baat te hebben bij slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844. U kunt bij dit "regionaal service center" uw gegevens achterlaten, waarna slachtofferhulp Nederland contact met u zal opnemen.

Foto's: Rene Hendriks

WFQovk.JPG

NBzzdz.JPG

Od6t5W.jpeg

vPClW3.JPG

AQZYI9.JPG

LA9C0E.JPG

qp2t0P.JPG