Auto botst op boom in Wassenaar | Regio15.nl

Auto botst op boom in Wassenaar

th-dsc_3961Wassenaar - In de nacht van zaterdag op zondag heeft een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Stoeplaan. Hierbij is een auto tegen een boom gereden, om vervolgens weer terug te stuiteren de weg op.



Rond kwart voor één kwam de bestuurster van een BMW vanaf de rotonde Stoeplaan/Witterburgerweg de Stoeplaan opgereden. Nog voordat zij de Groot Haesebroekseweg opreed, raakte zij met de rechterkant van het voertuig een boom. De auto raakte daarbij dusdanig beschadigd, dat het rechtervoorwiel volledig afbrak.

In eerste instantie werd uitgegaan van een ongeval met beknelling, waardoor niet alleen politie en ambulancedienst ter plaatse werden gestuurd maar ook de brandweer van Wassenaar. Bij het ter plaatse komen van het eerste politievoertuig en de ambulance, moest geconstateerd worden dat er geen sprake was van een beknelling. Ook was het niet nodig om het slachtoffer rechtstandig uit het voertuig te halen. De brandweer is hierop dan ook direct afbesteld.

Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht, echter zij bleek niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Wel werd zij ter plaatse aangehouden, aangezien er alcohol in het spel bleek te zijn. Op het politiebureau heeft de dame een blaastest moeten ondergaan op het ademanalyseapparaat. Hier blies de dame 665 ugl, hetgeen betekende dat zij haar rijbewijs moest inleveren.

Het voertuig is afgesleept door bergingsbedrijf Logicx. Aangezien het ongeval in de nachtelijke uren gebeurde, heeft de afsluiting van de Stoeplaan/Groot Haesebroekseweg niet tot noemenswaardige vertragingen geleid voor automobilisten en/of openbaar vervoer.

Foto's: Pascal de Haas

dsc_3938

dsc_3944

dsc_3954

dsc_3959

dsc_3961

dsc_3965

dsc_3975

dsc_3990