Kop-staart botsing Laan van Wateringseveld | Regio15.nl

Kop-staart botsing Laan van Wateringseveld

20130524-LaanvanWateringseveldt-Laanvanwateringseveld DSC 0651

Den Haag - Bij een kop-staart ongeval met drie auto's op de Laan van Wateringseveld is vanmiddag één persoon gewond geraakt.


Aanvankelijk werden maar liefst vier ambulances gealarmeerd in verband met het ongeval. Van twee daarvan bleek de inzet achteraf niet nodig.

Ook  de brandweer was gealarmeerd voor het ongeval, maar aangezien alle inzittenden zelfstandig uit hun voertuig waren gestapt, was ook de inzet van de brandweer niet nodig.

De ambulancedienst controleerde meerdere inzittenden, waarvan uiteindelijk één is vervoerd naar het HaGaZiekenhuis, locatie Leyweg.

In verband met het ongeval was de Laan van Wateringseveld afgesloten tussen de Wippolderlaan en de Sylvain Poonstraat. Eén bestuurder vond het echter nodig tegen de rijrichting in te rijden en een stopteken van de politie te negeren. De man is uiteindelijk staande gehouden en zal een proces-verbaal krijgen.

Alle betrokken voertuigen zijn door een berger afgesleept, nadat de Verkeersongevallen Analyse een klein onderzoek ter plaatse had uitgevoerd.

Video: Tim de Kleyn

Foto's: Cees en Tim de Kleyn

w-Laanvanwateringseveld DSC 0640

w-Laanvanwateringseveld DSC 0651

w-Laanvanwateringseveld DSC 0663

w-Laanvanwateringseveld DSC 0669

w-Laanvanwateringseveld DSC 0675