Flinke file's op de A4 door spoedreparatie | Regio15.nl

Flinke file's op de A4 door spoedreparatie

Den Haag - Flinke file's voor en tijdens de avondspits op de A4 vanuit Amsterdam en Rotterdam, in verband met afgesloten verbindingswegen richting Utrecht.


Op de verbindingsweg was een gat dusdanig groot geworden dat het onveilig was de weg langer open te houden. Ondanks de spits werd de weg direct afgezet voor de spoedreparatie: vanuit Amsterdam moest het verkeer omrijden via Voorburg (keren A12) en vanuit Rotterdam was maar één rijstrook beschikbaar.

Door de afsluitingen ontstond er een kilometerslange file in beide richtingen tot aan het Prins Clausplein. Na de spits werden de maatregelen uitgebreid en de snelheid nog verder naar beneden bijgesteld, zodat de gaten in de weg gedicht konden worden.

De Incident Management-ploeg van Vermeulen heeft een afzetting gemaakt, zodat hun collega's van de asfalteermachines veilig konden werken. Verkeer moest tijdelijk over de vluchtstrook.

Tot 01.00 uur 's nachts kon het verkeer over de vluchtstrook. Toen de werkzaamheden afgerond waren, werd de afzetting 'omgezet' zodat de rechterzijde van de rijbaan ook aangepakt kon worden. Verkeer moest toen over de meest linker rijstrook. Dit werk heeft tot diep in de nacht geduurd.

En zo ziet u; ondanks dat er 'niets gebeurt' staan er rode kruizen, actiewagens en pilonnen op en boven de weg, puur voor de veiligheid en doorstroming. Er is gekozen om na de spits te werken, zodat er nog enigzins verkeer langs de situatie op de verbindingsboog kon.

Foto's: Dejan Jeremic en Sander Paardekooper

JYa6L2.JPG

VuKstx.JPG

EtrWvQ.JPG

pOM7yb.JPG

U0151y.JPG

VSigGq.JPG

qR1Nd5.JPG

a544xN.JPG

EHgbPo.JPG

unMKJw.JPG

vEhCcE.JPG