Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

kop nieuwsflitsthumb 9Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 1 maart:

Den Haag - Op de van Boetzelaerlaan met de Cornelis de Wittlaan kwam vanochtend een tram in botsing met een personenauto. De auto kwam door de botsing op de halte tot stilstand. Niemand raakte bij het ongeval gewond. (Foto's: Ivar Gieles)

Y7nyuh.JPG

dWppjq.JPG

TvTmJu.JPG

L2YibC.JPG

Den Haag - Rond twee uur 's middags kwamen een auto en een scootmobiel met elkaar in botsing op de Schedeldoekshaven. De bestuurder van de scootmobiel wilde vanuit de Zwarteweg de Schedeldoekshaven oversteken, maar verleende daarbij geen voorrang aan een automobilist en raakte hierbij gewond. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto's: Dejan Jeremic)

pm8Ed1.jpeg

k6RCXn.jpeg

b2lEWR.jpeg

Den Haag - Rond tien voor half drie raakte een jonge vrouw gewond nadat zij tegen tram 9 richting Vrederust was aangekomen. De vrouw is door ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie is ter plaatse geweest maar heeft geen onderzoek verricht. Korte tijd later kon het tramverker weer doorgang vinden. (Foto's: Dejan Jeremic)

MSTc0V.JPG

AsnTzN.JPG

3vqvIi.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart voor zes is een bedrijfsbusje op de Donau door onbekende ooraak tegen een boom langs de kant van de weg gebotst. Een inzittende is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Rogier Visser)

BAjtwj.JPG

GxgztT.JPG

UU9Rg2.JPG

7NsSPL.JPG

Woensdag 2 maart:

Den Haag - Op de afrit Delft-Noord van de A13 richting Rotterdam, nabij de Vrijenbanselaan, vond vanavond omstreeks kwart over tien een aanrijding tussen twee personenauto's plaats. De Koninklijke Marechaussee heeft na de aanrjding de afzetting verzorgd. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 9545

w IMG 9553

w IMG 9567

w IMG 9586

Donderdag 3 maart:

Wateringen - De bestuurder van deze trekker had op de Wippolderlaan, komende vanuit Den Haag, niet veel zin om via de eerstvolgende verkeerslichten te keren en besloot om halverwege, ter hoogte van de Hornbach, via de drassige middenberm te keren. Dat had ie liever niet kunnen doen want de trekker kwam muurvast te zitten. Berger Vreugdenhil moest er zelfs aan te pas komen om de trekker vlot te trekken. Door dit alles moest één rijstrook en uiteindelijk zelfs even twee rijstroken tijdelijk worden afgesloten. Of de politie nog een 'pre(se)ntje' voor de bestuurder had is onbekend. (Foto's: Elian Brasem)

w image1

w image2

w image3

w image4

Zoetermeer - Op de Afrikaweg in de richting van het Centrum, vond even na half elf ter hoogte van de verkeerslichten op de kruising met de Meerzichtlaan een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto's en een vrachtwagen betrokken waren. Er was de nodige schade en er is één inzittende naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft één of meerdere auto's afgevoerd. (Foto's: Jayden Media)

Okb6On.JPG

ZUVE1U.JPG

NdsjwS.JPG

UGtc1x.JPG

Vrijdag 4 maart:

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Wateringseveld en de Noordweg ging een scooter met twee opzittenden onderuit toen de bestuurder hard moest remmen voor een auto die rechtsaf sloeg. Beide opzittenden raakten bij de val gewond. Twee ambulances en een motorambulance werden ter plaatse gestuurd. Beide opzittenden werden naar het ziekenhuis vervoerd. Compliment voor de omstanders, die de gewonden met paraplu's zo goed en zo kwaad als het ging hebben geprobeerd te beschermen tegen de regen. (Foto's: Nick van Mourik)

YMoSoC.JPG

3AaFcO.JPG

3P5SID.JPG

Nlalcj.JPG

Zaterdag 5 maart:

Nootdorp - De bewoonster van een woning aan het Hof van Brasser werd vannacht om 2.15 uur ruw gewekt door haar rookmelder. In de woning bleek een keukenbrand te woedden. De brandweer spoedde zich direct naar de woning en bluste het vuur. De bewoonster werd opgevangen bij de buren en later onderzocht door de ambulancedienst. De schade aan de keuken is groot. Ook hangt in de hele woning een flinke brandlucht. (Foto's: Jonathan de Bruin)

5BRCyY.JPG

7pHd8B.JPG

mlKL45.JPG

bgLBG1.JPG

Zondag 6 maart:

Den Haag - Even voor middernacht is een automobilist op het Buitenom tegen een lantaarnpaal gebotst. De auto kwam vanuit de richting van de Lijnbaan en reed richting Vaillantlaan, toen deze door onbekende oorzaak op het Buitenom op de middenberm tegen de lantaarnpaal botste. De schade was groot, maar de bestuurder hoefde na onderzoek in de ambulande niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

e8IQgQ.JPG

fLg1bD.JPG

L3qEfh.JPG