Nieuwsflits week 20 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 20

kop nieuwsflitsthumb 20Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 20 in de regio hebben afgespeeld.


Dinsdag 17 mei:

Den Haag - Op het Copernicusplein kwamen kort voor negen uur 's-avonds twee auto's met elkaar in botsing. Twee inzittenden van één van de auto's zijn door ambulancepersoneel onderzocht. De Valkenboslaan was korte tijd afgesloten in de richting van de Laan van Meerdervoort. Ook bus 21 had kort last van de stremming. (Foto's: Ivar Gieles en Nick van der Toorn)

ObO2kV.JPG

4QKtqn.JPG

2lRcpf.JPG

sOZbLp.JPG

Woensdag 18 Mei

Zoetermeer - Op de Oostweg, ter hoogte van de oprit van de A12, kwamen vanmorgen omstreeks kwart over elf twee voertuigen met elkaar in botsing. Twee inzittenden zijn onderzocht maar hoefden niet te worden vervoerd. Door de aanrijding en de afsluiting van twee rijstroken, ontstond er een fikse file op de Oostweg vanuit de richting van het Prinses Maximaplein. Een berger heeft beide vodrtuigen afgevoerd. (Foto's: Roy Wolters en Jayden Media)

yy5FAF.JPG

gmQdHy.JPG

DVug6d.JPG

PbY5gs.JPG

tzobvg.JPG

Den Haag – Bij een kop-staart ongeval op de Laan van Wateringseveld, ter hoogte van de Osloweg, raakte woensdagmiddag een persoon lichtgewond. De ambulancedienst heeft het slachtoffer per ambulance ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Met hulp van de politie zijn ter plaatse de schadeformulieren ingevuld.  Twee voertuigen hebben forse schade opgelopen door het ongeval. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 8807

w TDK 8812

w TDK 8817

w TDK 8819

Donderdag 19 mei:

Zoetermeer - Omstreeks half één vanmiddag vond er een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen plaats bij de verkeerslichten op de kruising van de Afrikaweg met de Meerzichtlaan. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance en is daarna zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

w IMG 0324

w IMG 0325

w IMG 0326

w IMG 0327

Den Haag - Op de rotonde op de kruising van de Valkenboslaan met de Fahrenheitstraat vond even na zes uur vanavond een aanrijding tussen drie personenauto's plaats. Een vrouwelijke inzittende van één van de auto's is in de ambulance onderzocht, maar hoefde uiteindelijk niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

w NVDT4934

w NVDT4940

w NVDT4944

w NVDT4951

Den Haag - De politie trof rond zes uur op een parkeerterrein aan de Loosduinse Uitleg een auto met geblindeerde ramen aan die voil in de zon stond en waarin een hondje zat. De agenten oordeelden dat het welzijn van het hondje gevaar liep en besloten het dier uit de auto te halen. Gelukkig bleek het portier van de auto open. Zij hebben hebben het hondje zolang in het surveillancevoertuig gezet. Toen de eigenaren van het hondje bij hun auto terug kwamen, werd hen een proces-verbaal aangezegd. De eigenaren waren het hier niet mee eens want zij vonden dat het hondje geen moment gevaar had gelopen. Na enige discussie hebben de eigenaren het hondje weer teruggekregen. Het beestje heeft gelukkig niets overgehouden aan het avontuur. (Video en foto's: Ivar Gieles)

w IMG 0599

w IMG 0605

w IMG 0608

Den Haag – Hulpverleners van de ambulance, politie en traumahelikopter moesten donderdagavond in actie komen voor een medische noodsituatie in een auto aan de Dorpersdreef. In de auto was een kindje door onbekende oorzaak onwel geworden. Ambulancepersoneel heeft in samenwerking met personeel van de traumahelikopter het kind gestabiliseerd. Hierna is het jeugdige slachtoffer met spoed vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. (Foto’s: Nick van Mourik en Ivar Gieles)

w IMG 0622

w IMG 0643

w IMG 7881

w IMG 7902

Den Haag - Donderdagavond even voor half elf vond er een kop-staart aanrijding plaats tussen 2 auto's op de Prinses Beatrixlaan. Hoewel de schade meeviel, raakte er toch één persoon gewond. Een inzittende van het voorste voertuig had door het ongeval last van zijn nek en deze man is door ambulancepersoneel onderzocht en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het achterste voertuig bleek een alcomobilist en werd na een eerste blaastest ter plaatse aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor een tweede blaastest. (Foto's: Sander Paardekooper)

509rGd.JPG

bkjCWN.JPG

fABla6.JPG

Vrijdag 20 mei:

Den Haag - Omstreeks kwart over twaalf kwamen een auto en een scooterrijder met ekaar in botsing op de kruising van de Wapenveldesraat met de Velpsestraat. De scooterrijder raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Maurice Schotman)

nVFWbq.JPG

HvqMGO.JPG

KihU8x.JPG

8ALqVU.JPG

Den Haag - Even voor half tien vanavond ontstond in een woning aan de Laan van Wateringse Veld brand door een strijkijzer. Hierbij vatten ook een aantal kussens vlam. De brandweer had het brandje snel onder controle en heeft de in brand gevlogen spullen naar buiten gegooid. Hierna is de woning geventileerd. Er vielen geen gewonden bij dit brandje. (Foto's: Nick van Mourik)

ccU3zc.JPG

fKyDsb.JPG

RfAMa2.JPG

EWR3zL.JPG

Zaterdag 21 mei:

's-Gravenzande - Even voor drie uur vanmiddag zag een automobilist, die de auto van zijn zoon stond te wassen, rook en vlammen onder de motorkap van de auto, die stond geparkeerd op een bedrijfterrein aan de Woutersweg. De man heeft zelf nog een bluspoging gedaan en heeft daarna de brandweer gebeld. De tankautospuit van 's-Gravenzande kwam ter plaatse en de brandweermensen hebben het brandje afgeblust. Waardoor het brandje precies is ontstaan is niet bekend. (Foto's: Fred van der Ende)

3yfreU.jpg

TuRj0C.jpg

soFTkU.jpg

pG2pZf.jpg

Den Haag - Even over half vier is vanmiddag op de kruising van de Hofzichtlaan en het Finnenbrg een fietsster aangereden door een auto. De fietsster raakte gewond; alhoewel zij zelf op de brancard kon stappen, is zij toch voor verder onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Haar fiets is door de politie meegenomen naar het bureau. De Verkeerspolitie verrichtte onderzoek. (Foto's: Machiel Janssen)

VnbqzS.JPG

dklFgW.JPG

pUdrRg.JPG

n9kllV.JPG

zCjy8C.JPG

Hoek van Holland - Een poging om ten overstaan van zijn vriendenkring over een boomstam te springen in het duingebied bij de Strandboulevard, verliep vanavond voor een jongen even niet als gepland. De jongen wist niet dat er zich achter de boomstam een diepe kuil bevond en hij kwam toen lelijk ten val. Behalve een ambulance uit Haaglanden werd zelfs ook het Mobiel Medisch Team gestuurd met de traumahelikopter. De arts van het MMT constateerde al snel dat het allemaal wel meeviel; waarschijnlijk was alleen zijn trots nogal gekrenkt. Hij hoefde dan ook niet mee met de ambulance. (Foto's: Fred van der Ende)

0DUt0p.jpg

wAjQJI.jpg

jVKdkL.jpg

klvZ8C.jpg