Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 24

kop nieuwsflitsthumb 24Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.


Donderdag 16 juni:

De Lier - Op de kruising van de Coldenhovelaan met de Schenkeldijk botsten even na half twee vanmiddag twee auto's op elkaar. Ambulance en brandweer werden ter plaatse gestuurd, maar er bleek niemand bekneld te zitten. Eén van de inzittenden raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

Tik7YO.JPG

tK8b8F.JPG

Jz3Khc.JPG

HApvx4.JPG

KnUNB9.JPG

Vrijdag 17 juni:

Den Haag - Op de Daal en Bergselaan raakte vanavond een oudere automobilist de macht over het stuur kwijt en raakte enkele geparkeerde auto's. De automobilist is onderzocht in de ambulance maar is niet vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

rmgpRk.jpeg

Cgx3Uc.jpeg

W8hwyh.jpeg

CYXPy4.jpeg

Zoetermeer - Omstreeks acht uur vanavond vond er in een woning aan de Londenstraat een medische noodsituatie plaats. Het ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam. De traumahelikopter was geland op het Dobbe-eiland en dat trok veel bekijks. (Foto's: Roy Wolters)

w2GDl6.JPG

MIh2BT.JPG

ESomNC.JPG

qX5pjP.JPG

E3Kz5J.JPG

Zaterdag 18 juni:

Den Haag - Op de kruising van de Regentesselaan met de Cartesiusststraat kwam vannacht een maaltijdbezorger op zijn scooter in botsing met een auto. De maaltijdbezorger raakte gewond en is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of hij moest worden vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

yftvL5.JPG

vpQ6SR.JPG

KvtbB2.JPG

wj4VtH.JPG