Nieuwsflits week 32 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 32

kop nieuwsflitsthumb 32Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 32 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 8 augustus:

Wasssenaar - Op de N44 richting Den Haag vond omstreeks zes uur vanavond een kop-staart aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er raakte niemand gewond, maar omdat er één rijstrook tijdelijk afgesloten was, ondervond het verkeer wel hinder. (Foto's: Herman van der Woude)

gmnyjR.JPG

at2TiS.JPG

WVzWho.JPG

Donderdag 11 augustus:

Leidschendam - Er wordt flink gewerkt aan het vernieuwen en verbouwen van winkelcentrum Leidschenhage. Daarbij gaat er wat mis, en er ontstaat een gaslek op het Weigelia. Doordat de brandweer de weg tijdelijk afsluit, kan Randstadrail 19 tijdelijk niet passeren. Na ongeveer een uur is de afsluiter in de toevoerleiding dichtgedraaid en is het gevaar geweken (foto's: Patrick Kramer)
w IMG 4696

w IMG 4697

w IMG 4704

Bleiswijk – Op de Nieuwe Hoefweg/N209 heeft vanmiddag een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Het ongeval gebeurde aan het begin van de oprit naar de A12 richting Utrecht. Door nog onbekende oorzaak kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Beide voertuigen kwamen tegen de vangrail tot stilstand. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft één inzittende onderzocht in de ambulance en voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen meegenomen. Het verkeer liep door de aanrijding lichte vertraging op. (Foto's: Roy Wolters)

m2t26G.JPG

VN32VO.JPG

2YYK7L.JPG

mJEwwL.JPG

cUrMBG.JPG

Zaterdag 13 augustus:

Den Haag - Een verwarde man wist even na middernacht op het dak van een pand te komen aan de Stille Veerkade. Hij heeft daarvoor een liftje gebruikt dat tegen de gevel stond. De politie heeft met behulp van de brandweer, die een hoogwerker inzette, de man op het dak aangehouden en naar beneden gebracht. (Foto's: Bob van Keulen)

iWt2a4.jpg

WUIeSv.jpg

xqvi0A.jpg

3FSNMN.jpg

Zondag 14 augustus:

Wassenaar - Op een fietspad in het duingebied tussen Wassenaar en Katwijk raakte vanochtend een wielrenner onwel en moest gereanimeerd worden door voorbijgangers. Twee ambulances, politie en de traumahelikopter uit Amsterdam kwamen met spoed ter plaatse. De hulpverleners hebben de reanimatie overgenomen en er is besloten dat de patiënt per traumahelikopter zou worden overgebracht naar het LUMC in Leiden. Dat de traumahelikopter wordt gebruikt voor het vervoer van een patiënt gebeurt hoogst zelden. In dit geval zullen locatie en bereikbaarheid een rol hebben gespeeld. (Foto's: Herman van der Woude)

UtCkP1.JPG

pxVnDs.JPG

3Cx5W8.JPG

0saKRp.JPG

Sa2sHz.JPG