Nieuwsflits week 44 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 44

kop nieuwsflitsthumb 44Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.


Woensdag 2 november:

Schipluiden - Rond tien voor elf vanmorgen werden ambulance, politie en traumahelikopter naar de Oostveenseweg gestuurd voor een ongeval met een wielrenner. De traumahelikopter is ter plaatse gekomen, maar na de landing meteen teruggekeerd naar Rotterdam/The Hague Airport. De wielrenner is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

DL3xHM.JPG

EZD71g.JPG

66PW6P.JPG

MNJVmJ.JPG

Den Haag - Op het Heeswijkplein is rond kwart over twaalf vanmiddag een jongetje aangereden. De automobilist kon het jongetje, die tussen geparkeerde auto's door de rijbaan op kwam lopen, niet meer ontwijken. Het kindje is door ambulancepersoneel behandeld. Samen met zijn moeder is hij naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. (Foto's: Dejan Jeremic)

zD54Dj.JPG

AdjIf4.JPG

j6W9VA.JPG

EsfM8N.JPG

Vrijdag 4 november:

Wassenaar - Op de Backershagenlaan vond vanmorgen even voor negen uur een kop-staart aanrijding tussen twee auto's plaats. Beide auto's liepen veel schade op. Er is een inzittende onderzocht door ambulancepersoneel; het is niet bekend of die naar een ziekenhuis moest worden vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel en Herman van der Woude)

BSlQJN.JPG

zmE55t.jpg

bcxwvF.jpg