Nieuwsflits week 47

kop nieuwsflitsthumb 47Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 47 in de regio hebben afgespeeld.


Maandag 21 november:

Den Haag – Bij een ongeval aan het Oosteinde ter hoogte van de Texaco is maandagavond een man gewond geraakt. Een automobiliste wilde met haar voertuig het terrein van de benzinepomp oprijden toen zij een scooterbestuurder over het hoofd zag. De man kwam door de aanrijding ten val, opgeroepen ambulancepersoneel heeft de man ter controle naar het Haga Ziekenhuis aan de Leyweg vervoerd. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 1433

w TDK 1439

w TDK 1446

Zoetermeer - In een woning aan de Maasstroom vond vanavond een medische noodsituatie plaats van een kindje. In verband hiermee werden ambulance en traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De traumahelikopter is nabij het Prinses Maximaplein geland. Het kindje is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT is hierop teruggekeerd naar Rotterdam The Hague Airport. (Foto's: Roy Wolters en Martin van Oostveen)

0TmHlt.JPG

puZxbW.JPG

o3zx5q.JPG

PzqiTP.jpg

3mEIZl.JPG

Hoek van Holland - Op het strand van Hoek van Holland heeft een persoon ernstige verwondingen opgelopen. Voor de hulpverlening is naast de ambulance ook de brandweer en de traumahelikopter ingezet. (Foto's: Fred van den Ende)

ZJQznm

Yk82Am

Ru5Ofj

Maasdijk - Bij een ongeval op het Westerleeplein raakte dinsdag aan het einde van de middag drie voertuigen ernstig beschadigd. Bij het ongeval was ook een vrachtwagen betrokken. Deze kon echter zelfstandig zijn weg voorzetten. (Foto's: Tim de Kleijn en Fred van den Ende)

223gFD

x5QB9S

qGaBFH

Bleiswijk - Op de N209, ter hoogte van de 'blauwe brug', kwamen even voor half zes twee voertuigen met elkaar in botsing. Er is een ambulance uit Haaglanden ter plaatse geweest en daarin is één inzittende onderzocht. Deze hoefde echter niet te worden vervoerd. Er was op de rijbaan richting Bergschenhoek tijdelijk één rijstrook afgesloten. (Foto's: Brian Roeten)

vQiW6m.JPG

baGthK.JPG

IZEIlT.JPG

a38CZX.JPG

Zaterdag 26 november:

Wassenaar - Om even over half vier wordt er een autobrand gemeld in de Bloemluststraat. Politie en brandweer worden gealarmeerd. Ter plaatse treffen agenten een busje aan waarin het brandt onder de motorkap. De agenten hebben het brandje geblust, maar de brandweerlieden van de tankautospuit van kazerne Wassenaar hebben nog een inspectie gedaan van het voertuig en hebben nageblust. (Foto's: Herman van der Woude)

0KCajx.JPG

DBBAfO.JPG

aNReQU.JPG

Zoetermeer - Een kleine brand in een woning aan de Barbaragang. Een wasmachine is daar vermoedelijk in brand gevlogen. Een ambulance kwam ter plaatse. De bewoner van de woning is nagekeken door personeel van de ambulance op rookinhalatie. (Foto's: Brian Roeten) 

uUW9cp.JPG

kkrW4f.JPG

fUx1vl.JPG