Nieuwsflits week 51

kop nieuwsflitsthumb 51Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 51 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 19 december:

Maasdijk - Op het Honderdland schatte een vrachtwagenbestuurder de situatie vanochtend niet goed in. Zijn voertuig raakte daardoor van de weg en kwam deels boven de sloot te bungelen. De bestuurder kon op tijd uit de cabine komen. Berger Vreugdenhil heeft de bergingsklus geklaard. Hiervoor moest enige tijd een toegangsweg naar het Honderdland worden afgesloten. (Foto's: Fred van der Ende)

HLVr42.JPG

uEwf1y.JPG

IXZvQy.JPG

JvkLZA.JPG

z3e4sg.JPG

Dinsdag 20 december:

Zoetermeer - Vanwege een medische noodsituatie in een gezondheidscentrum aan de Bijdorplaan, werden vanmiddag even na drie uur twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd. Na eerste verzorging van de patiënt werd deze met spoed vervoerd naar het HagaZiekenhuis an de Leyweg in Den Haag. (Foto's: Ruben van Essen en Roy Wolters)

yrwIhJ.JPG

ext2ir.JPG

KE2xCD.JPG

aRv282.JPG

u2DFMe.JPG

Vrijdag 23 december:

Zoetermeer - De brandweer is vannacht uitgerukt voor een brand in het gebouwtje van de Biesieklette op de Markt. Even na middernacht kwam er bij de brandweer een melding binnen dat er afval/rommel in de brand zou staan. Toen de brandweer ter plaatse kwam, woedde er brand in het toiletgedeelte van het gebouwtje van de bewaakte fietsenstalling.

De brandweer heeft de brand geblust en met een warmtebeeldcamera gecontroleerd of de brand volledig gedoofd was. Hierna zijn zij weer vertrokken naar de kazerne. De oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting door vuurwerk. (Foto's en video: Roy Wolters)

8pgyBp.JPG

t1EZMC.JPG

SrNZUM.JPG

y0N1ZL.JPG

S0k1wq.JPG

Rijswijk - Nabij het kantoor van het Centraal Orgaan Opvang Asielzoekers (COA) aan de Sir Winston Churchilllaan werd rond drie uur vanmiddag een onbeheerde fietstas aangetroffen. De politie nam geen enkel risico en functionarissen van de eenheid Wapens, Munitie en Explosieven werden ter plaatse gevraagd. Zij hebben de fietstas aan een inspectie onderworpen en daaruit bleek dat het om een onschuldige inhoud ging. De politie heeft de fietstas meegenomen. (Video: Ferrie van der Geer/Foto's: Nick van Mourik)

iXN9gq.JPG

6ILKhG.JPG

zvrYl1.JPG

95aOT4.JPG

IqpMaq.JPG

Zoetermeer - Omstreeks vijf uur vanmiddg is er een brandje ontstaan in de keuken van een flatwoning aan het Albrandswaard. De brandweer kwam met het gebruikelijke 'gebouwbrand' potentieel van twee tankautospuiten en hoogwerker ter plaatse, maar het kon door de bemanning van één tankautospuit worden afgedaan. (Foto's: Roy Wolters)

zTULFB.JPG

zdPjLo.JPG

5Lpsjj.JPG

YA8wZd.JPG

Zaterdag 24 december:

Den Haag - Even voor half drie vanmiddag ontstond er door onbekende oorzaak een brandje in een kamer van een verzorgingstehuis aan de Aaltje Noordewierstraat. Agenten die als eerste ter plaatse waren, hebben het brandje geblust. Het zag er even naar uit dat de bewoonster, die naar het balkon was gegaan, met behulp van een hoogwerker van de brandweer naar beneden gehaald moest worden. Dat bleek achteraf echter niet nodig. De bewoonster is nog onderzocht in de ambulance, maar zij hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. (Foto's: Ivar Gieles)

aQbmRW.JPG

Fuesmz.JPG

G4paal.jpeg

6xEmI1.JPG

x97yiL.JPG

Zondag 25 december:

Rijswijk - Een automobilist verloor op de Admiraal Helfrichsingel omstreeks half één vanmiddag dooronbekende reden de macht over het stuur. Daarbij schoot hij met zijn auto de stoep op en raakte achtereenvolgens een boom en een lantaarnpaal. De bestuurder is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

Svt0HB.JPG

jRo5b5.JPG

3meuW7.JPG