Nieuwsflits week 52

kop nieuwsflitsthumb 52Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.

Vrijdag 30 december:

Zoetermeer - Omstreeks half vier is op de rotonde van de Edisonstraat met de van der Hagenstraat een fietser aangereden door een auto. De fietser is onderzocht door het ambulancepersoneel en is daarna zonder spoed vervoedd naar het ziekenhuis. (Foto's: Fred Wolters)

mT2qNi.JPG

Xus284.JPG

hQOo1v.JPG

Den Haag - Om even over half vijf vanmiddag vond er op de Lozerlaan, ter hoogte van de Escamplaan, een kop-staart aanrijding tussen enkele auto's plaats. Als gevolg daarvan moest de Lozerlaan tijdelijk worden afgesloten in de richting van Kijkduin. Enkele inzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Het is niet bekend of zij zijn vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

JDkJBy.JPG

jE66s0.JPG

h8KdSU.JPG

FA4fZU.JPG

QUvj3G.JPG

Scheveningen - Op het strand wordt een 'lege' granaat gevonden. Maar de onsteking ligt er ook, en die is nog wel gevaarlijk. De EODD wordt met politiebegeleiding over de van Alkemadelaan naar de boulevard gebracht. Zij concluderen dat het gevaar meevalt en nemen de ontsteker mee (foto's: Ivar Gieles)

YSu3Vh.JPG

HTQaTS.JPG

Voorburg - Twee auto's kwamen vanavond rond acht uur op de kruising van de Prins Bernhardlaan met de Laan van Nieuw Oost Einde met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd. Eén inzittende is even door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Beide auto's zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. (Foto's: Ruben van Essen)

qBtIFp.JPG

JT2lFp.JPG

nbpssN.JPG

Den Haag - Even over half elf werd de brandweer geinformeerd over een schoorsteenbrand in de Doorniksestraat. Met behulp van een hoogwerker werd de schoorsteen geramoneurd, niemand raakte gewond. Door de brand werd de weg afgesloten en moest het wegverkeer tijdelijk omrijden. (Foto's: Nick van Mourik en Ivar Gieles)

GJsRHh.JPG

JBNyib.JPG

c6b4en.JPG

GuMBtH.JPG

Oudjaarsdag, zaterdag 31 december

Den Haag - Bewoners van een woning aan de Van Beuningenstraat worden in de laatste uren van 2016 nog geconfronteerd met een kleine brand in hun woning. De brandweer blust en ventileert de woning daarna, om de stank er zo snel mogelijk weer uit te krijgen (Foto's: Shane Alders)
1GAChi.JPG

gc4emu.JPG

lr3zid.JPG

Den Haag - Op de Valkenboslaan, ter hoogte van de Amperestraat, vond vanmiddag een fikse aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Er vielen geen gewonden, maar de schade was flink en beide auto's moesten door een bergingsbedrijf worden afgevoerd. De Valkenboslaan was enige tijd afgesloten. (Foto's: Ivar Gieles)

sXLDkY.JPG

7nPopS.JPG

pgaDSp.JPG

AZWYPc.JPG