Nieuwsflits week 31

kop nieuwsflits

thumb 31Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 31 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 31 juli:

Poeldijk - Op de Paul Captijnlaan is een Spaanse vrachtwagen die sla vervoerde gisteravond of vannacht vast komen te zitten in de modder. De chauffeur had de vrachtwagen voor de nacht tegenover ABC Westland (de bestemming) geparkeerd, maar had niet gerekend op de drassige ondergrond. Vanmorgen kon de vrachtwagen daarom geen kant uit. Een 'reddingspoging' met een shovel mislukte helaas. Berger Vreugdenhil was vanmiddag succesvoller en heeft de vrachtwagen vlotgetrokken. (Foto's: Peter Looij)

wIH6Q2.JPG

CTSOzK.JPG

odiwsA.JPG

UvJQAb.JPG

zwGiYV.JPG

's-Gravenzande - Op de dakrand van een nieuwbouwcomplex aan de Graaf Willem III Straat was een plaat gaan schuiven en dreigde naar beneden te vallen. Hierop werd de brandweer verwittigd, waarop de tankautospuit van kazerne 's-Gravenzande en de hoogwerker van kazerne Baaldwijk ter plaatse werden gestuurd. Een medewerker van het bouwbedrijf is met de brandweer omhoog gegaan in het bakje van de hoogwerker en heeft de plaat alsnog vastgemaakt. (Foto's: Fred van der Ende)

HBHbOw.JPG

sGlils.JPG

XK4Hkw.JPG

1y29zR.JPG

Den Haag – Bij een ongeval op de Laan van Wateringseveld raakte maandagavond twee voertuigen ernstig beschadigd. Tijdens het inparkeren is een van de voertuigen van achter aangereden door een achterop komend voertuig. De ambulancedienst heeft ter plaatse een man gecontroleerd op verwondingen, hij hoefde echter niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. ( Foto’s: Tim de Kleijn )

w TDK 5501

w TDK 5510

w TDK 5514

w TDK 5522

Den Haag – De hulpdiensten zijn maandagmiddag massaal uitgerukt naar de Liemerssingel na een melding van een ongevallen grasmaaier. Omdat in eerste instantie niet duidelijk was of er nog iemand in de maaimachine zat is ook de brandweer uitgerukt. Bij aankomst van de politie en ambulancedienst bleek dat de bestuurder van de maaimachine al veilig uit het voertuig was geklommen. Met behulp van de politiekraan is de maaimachine weer rechtop gezet. De aannemer mag voor de verdere afhandeling zorgen. ( Foto’s: Daan van den Ende )

mOWhsV.JPG

sOuccy.JPG

AYllDI.JPG

ASFErK.JPG

Dinsdag 1 augustus:

Den Haag - Omstreeks half elf vanmorgen werd de brandweer met spoed gestuurd naar het stadsdeelkantoor annex politiebureau aan de Fahrenheitstraat. De melding was dat er brand in een meterkast zou zijn. Het pand werd ontruimd en de aanwezigen hebben even op straat moeten staan. Voor zover er al sprake was van brand was deze snel onder controle, want iedereen mocht al weer snel naar binnen. (Foto's: Nicky Pronk)

2BUmIw.jpg

aiVr8F.jpg

c9JYLJ.jpg

Den Haag - Aan het einde van de ochtend kwamen bij het Smidsplein een tram en een vuilniswagen met elkaar in botsing. Het tramverkeer was hierdoor even gestremd. Eén inzittende van de vuilniswagen is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

R2EHCi.JPG

vN2GNh.JPG

uZx9pq.JPG

GJQg83.JPG

Woensdag 2 augustus:

Zoetermeer - Even na het middaguur werden ambulancedienst en traumahelikopter met MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Hekelingenstraat. De traumahelikopter is geland vlakbij de woning. Het MMT is kort in de woning geweest en is daarna weer vertrokken. De patiënt is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Piet de Ruyter en Roy Wolters)

ijLkXj.JPG

mhwnVt.JPG

NSEmH9.JPG

4ZQENk.JPG

Voorburg - Omstreeks drie uur vanmiddag kwamen een motorrijder en een auto met elkaar in botsing op de kruising van de Mgr van Steelaan met de Kersengaarde. De motorrijder is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Roy Wolters en Sam Treewood)

DVpq8T.JPG

4iWmKE.JPG

jcBvzF.JPG

Ter Heijde - Omstreeks vier uur vanmiddag kwamen op de kruising van de Karel Doormanweg met de Heijdseweg een wielrenner en een persoon op een scootmobiel met elkaar in botsing. De wielrenner kwam ten val en liep onder andere een hoofdwond op. Politie en Reddingsbrigade verleenden eerste hulp. De wielrenner is zonder spoed vervoerd. (Foto's: Peter Looij en Nick van der Toorn)

mEFfub.JPG

78Zad8.JPG

HH6h1j.JPG

jswFiR.JPG

Den Haag - Vanavond vond op het strand nabij de Pier een medische noodsituatie plaats. Een persoon werd onwel en moest worden gereanimeerd. Reddingsbrigade, KNRM, ambulancedienst, politie en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse geweest. De patiënt is gestabiliseerd en is daarna door het kusthulpverleningsvoertuig van de KNRM overgebracht naar de Strandweg en aldaar overgebracht naar de ambulance. Hierna is de persoon met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De politie zoekt getuigen van het incident. (Foto's: Danny Goldenbelt en Nicky Pronk)

WrhdeV.JPG

cBthGf.JPG

QT9di9.JPG

nA29US.jpg

Den Haag - Op de kruising van de Hengelolaan met de Bouwlustlaan kwamen twee auto's vanavond met elkaar in botsing. De schade was groot, maar er vielen geen gewonden. (Foto's: Nick van Mourik)

vQ6b0r.JPG

bnlCHI.JPG

Donderdag 3 augustus:

Den Haag - Vanmorgen om even voor negen uur vond er op het terrein van OPCW aan de Johan de Wittlaan een medische noodsituatie plaats. Gezien de bijzondere aard van de instelling werden behalve ambulance en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team ook de nodige politie-eenheden gealarmeerd. De traumahelikopter is in de omgeving geland. Nadat de patiënt was gestabiliseerd, is deze per ambulance met spoed en onder politiebegeleiding vervoerd. Over de aard van de medische noodsituatie is niets bekend. (Foto's: Shane Alders)

48XedJ.JPG

Au5LIi.JPG

l0S3wN.JPG

CpdXym.JPG

kOeLJG.JPG

Vrijdag 4 augustus:

Maasdijk - Een aannemer die met zijn busje met aanhanger over de Maasdijk reed, merkte nadat hij ter hoogte van de Oranjesluis over een verkeersdrempel reed, dat zijn aanhanger een eigen leven ging leiden; de aanhanger schoot loos en rolde de dijk af het water in. Berger Vreugdenhil is ter plaatse gekomen en heeft de aanhanger uit het water getakeld. (Foto's: Fred van der Ende)

RwPuJU.JPG

uLGiiZ.JPG

vRnmI6.JPG

6BwnBG.JPG

Zoetermeer - Politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team, werden vanmiddag met spoed gestuurd naar een kinderopvang aan het Spitsbergen in Oosterheem. Een kindje was daar onwel geworden. Het patiëntje is per ambulance met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Roel van Beek, Fred Wolters en Wilbert Tintel)

K1Gw1B.jpg

TwJGS5.JPG

j8XFXO.JPG

F25AOk.jpg

Fc2WmU.JPG

Zoetermeer - Op het Louis Pasteurplein was vanmiddag een brandje ontstaan in een afvalcontainer. De brandweer stuurde behalve een tankautospuit ook een haakarmwagen, zodat de container schuin omhoog kon worden gehouden en het brandende afval uit elkaar kon worden gehaald. Het brandje was hierna snel geblust. (Foto's: Fred Wolters)

Y7wM78.jpg

fI16gP.jpg

p6mK9m.jpg

QOqZrS.jpg

Zoetermeer - Even voor elf uur botste een auto op de rotonde op de kruising van de Willem Dreeslaan met de Tobias Asserlaan tegen een lichtmast, die hierdoor bijna 'ontworteld' werd. De auto liep veel schade op, maar de bestuurder hoefde na onderzoek in de ambulance niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. De gemeente zal zich buiten over de lichtmast. (Foto's: Martin van Oostveen en Roy Wolters)

6JC8Cr.JPG

Ozbf9Q.JPG

ExyPpt.JPG

Dnhb4N.JPG

fXO1px.JPG

Zaterdag 5 augustus:

Zoetermeer - Omstreeks half elf vanmorgen werden politie, brandweer, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd voor een 'ongeval wegvervoer' in de van der Hagenstraat waarbij een personenauto zou zijn betrokken. Hoe de melding bij de hulpdiensten heeft geluid is ons niet bekend, maar er werd ter plaatse geen ongeval als zodanig aangetroffen. Wel is er een gewond persoon aangetroffen en die is na verzorging door ambulancedienst en MMT met spoed vervoerd. De politie heeft verder geen onderzoek verricht. (Foto's: Marcel Hillebrand)

L4gROE.JPG

nMOshI.JPG

MuosLF.JPG

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam werden rond zes uur vanavond gelarmeerd voor een medische noodsituatie ten aanzien van een kindje in een woning aan de Rietzangerstraat. Het patiëntje is na eerste verzorging vervoerd naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Patrick Kramer)

7YtBXA.JPG

tlNj3t.JPG

7Tlvnr.JPG

zolZm5.JPG

Zoetermeer - De derde inzet van het MMT in onze regio vandaag betrof een medische noodsituatie in een woning aan het van der Aapad. Omstreeks kwart over zeven werd daarvoor onder andere de traumahelikopter en MMT uit Nijmegen, de Lifeliner 3, ter plaatse gestuurd. De LL03 zien wij niet zo vaak in onze regio. De patiênt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters, Anouk Krempel, Patrick Kramer en Marcel Hillebrand)

JY0cef.JPG

80iPyw.jpg

wMhMpO.JPG

QVO9HS.JPG

ZuPuoL.JPG

Zondag 6 augustus:

Den Haag - Op de kruising tussen de Zuiderparklaan en de Loosduinsekade heeft in de nacht van zaterdag op zondag een aanrijding tussen twee auto's plaatsgevonden. Eén van de bestuurders is direct door de politie aangehouden voor het rijden onder invloed. De andere bestuurder is gecontroleerd door het personeel van een ter plaatse gekomen ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis toen. De verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. (Foto's: Daan van den Ende en Donny Kooistra)

7qNM6R.JPG

bSZnAc.JPG

uwoGvO.JPG