Nieuwsflits week 40

kop nieuwsflits

thumb 40Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 40 in de regio hebben afgespeeld.

 

Dinsdag 3 oktober

's-Gravenzande - Op de kruising Nieuwe Parklaan/Stevinstraat komen twee auto's met elkaar in botsing. De brandweer knipt de deur uit 1 van de auto's, waarna de inzittende op de brancard gelegd kan worden. Uiteindelijk wordt het slachtoffer met A2 (geen spoed) naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)
bGhFVm.JPG

uUxdRw.JPG

m6xbSJ.JPG

Den Haag - Vanavond rond tien over negen kwamen op de A4 richting Rotterdam ter hoogte van knooppunt Ypenburg een vrachtwagen en een personenauto met elkaar in botsing. De auto kwam hierdoor met zijn neus in de tegenovergestelde richting tot stilstand. Er is een inzittende onderzocht; of deze is vervoerd is niet bekend. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Als gevolg van het ongeval moesten twee rijstroken worden afgesloten. (Foto's: Nick van der Toorn)

a2iTCq.JPG

1tRxp3.JPG

0MOZmM.JPG

cCx75g.JPG

Woensdag 4 okterber

Leidschendam - Op de Veursestraatweg raken 2 personenauto's bij de gebruikelijke kop-staart aanrijding betrokken. Eén van de inzittenden wordt naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks en Sander van der Meule)
9NvEo0.JPG

5BDCn6.JPG

fOkILO.JPG

Donderdag 5 oktober:

Den Haag - Omstreeks kwart over acht vanavond werd er brand gemeld in een stomerij/wasserette aan de Laan van Meerdervoort. Bij aankomst van de brandweer bleek dat er brand was ontstaan in een wasmand. Hoe dat heeft kunnen gebeuren is onbekend. Nader bericht van de brandweer was 'kleine brand', maar mogelijk dat de rook voor veel nevenschade heeft gezorgd. (Foto's: Maurice Schotman)

NPcqO7.jpeg

pWU0T7.jpeg

i7AuM7.jpeg

Den Haag - De Prinsestraat in het centrum van Den Haag is vrijdagochtend enige tijd afgesloten geweest nadat een verdachte rolkoffer werd aangetroffen. De politie sloot een groot deel van de straat af en liet een expert van de afdeling WME (wapens, munitie en explosieven) ter plaatse komen. Na een kort onderzoek kon de straat weer vrijgegeven worden. In de koffer bleken alleen wat persoonlijke spullen te zitten. De koffer is mee genomen door de politie. (Foto's: Daan van den Ende)

UZ4iq1.JPG

NewjEd.JPG

uKzPDy.JPG

N3PM2q.JPG

Delft - Een boom is vrijdagochtend tegen een woning gevallen na een windvlaag in de Karibastraat. De brandweer werd ter plaatse gevraagd en sloot een deel van de straat af. De gemeente gaat de boom verwijderen en zal de boom naast de omgevallen boom controleren. De schade aan de woning lijkt mee te vallen. (Foto's: Daan van den Ende)

2FlZrR.JPG

dRZLJo.JPG

mOpsOv.JPG

q6fHbR.JPG

IXIghm.JPG

Den Haag - Omstreeks drie uur vanmidag kwamen in een bocht van de Emmy Belinfantedreef twee Ford Ka's frontaal met elkaar in botsing. Beide voertuigen raakten daarbij zwaar beschadigd. Er is een ambulance gealarmeerd, maar het is niet bekend of er iemand is vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

yVb8CK.JPG

8uNk9x.JPG

6EpB4U.JPG

PaCs1i.JPG

Zaterdag 7 oktber:

Voorburg - Op de kruising van de Prins Bernhardlaan met de Laan van Nieuw Oost Einde vond net na middernacht een aanrijding plaats tussen twee auto's. Er was vooral materiële schade; beide auto's zijn door een berger afgevoerd. Voor zover bekend vielen er geen gewonden. (Foto's: Danny Botman)

QZNPHo.JPG

6odQgm.JPG

aAaIui.JPG

FFdnEh.JPG

Den Haag - Vanavond omstreeks kwart voor negen is op de Laan van Meerdervoort, nabij de Hoefbladlan, een automobilist de macht over het stuur verloren en tegen een geparkeerde auto gebotst. De geparkeerde auto werd door de klap meters verder geduwd. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd, maar niemand raakte gewond. (Foto's: Nick van Mourik)

SHAnr9.JPG

UkVsa4.JPG

P1gw1u.JPG

hHhmaG.JPG