Nieuwsflits week 45

kop nieuwsflits

thumb 45Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 6 november:

Den Haag - Op het Koning Willem-Alexander viaduct (boven de A12, afrit Nootdorp) komen in de avondspits twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de inzittenden wordt in de ambulance behandeld. De auto's staan redelijk gunstig, waardoor de verkeershinder meevalt. De schade aan de auto's is fors (foto's: Rene Hendriks)

scej00.JPG

tAfeKe.JPG

9GhCMD.JPG

Dinsdag 7 november:

Den Haag - Op de Laan van Hoornwijck met de Madurolaan kwam vanmiddag rond twee uur een scooterrijdster in botsing met een personenauto. Omstanders hebben eerste hulp verleend en dat is overgenomen door het ambulancepersoneel. De scooterrijdster is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

1dBOdM.JPG

5j0yz5.JPG

ZiEVxQ.JPG

EtexcE.JPG

Donderdag 9 november:

Zoetermeer - Op de Zuidweg vond vanmiddag om even voor half zes een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's ter hoogte van het NS-station. Twee inzittenden zijn in de ambulance onderzocht en naar een ziekenhuis vervoerd. De Zuidweg was door dit alles tijdelijk afgesloten tussen de Eerste Stationsstraat en de Kleurlaan. (Foto's: Roy Wolters)

HKNkVb.JPG

pMtFwK.JPG

nYK9me.JPG

nWoQ4O.JPG

Tyqqfq.JPG

Den Haag - Op de Muurbloemweg kwam een auto in botsing met een fietser. Vermoedelijk vanwege een voorrangsfout. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. De Muurbloemweg was gedurende het ongeval gedeeltelijk afgesloten. (Foto's: Nick van der Toorn)

nisiCg.JPG

tfigL0.JPG

ln6N25.JPG

ln6N25.JPG

pxgVkd.JPG

Zondag 12 november:

Leidschendam - Brandweer en ambulancedienst werden vannacht rond kwart over één gestuurd naar een flatwoning aan de Dijkgraafstraat in verband met een melding van koolmonoxide. Er is één persoon naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekoper en Danny Botman)

SSq8t2.JPG

8RU4Gn.JPG

YZAc2b.JPG

Delft - Rond 02:30 uur zaterdag op zondagnacht is een automobilist op de verbindingsweg van de A4 richting de A13 (De X-bocht) uit de bocht gevlogen. De bestuurder ramde met zijn auto de vangrail en kwam vervolgens aan de andere kant van de rijbaan tot stilstand. Geen van de 4 inzittenden raakten gewond. De politie en rijkswaterstaat hebben het papierwerk afgehandeld met de bestuurder i.v.m. de schade aan de vangrail, waarna een berger het voertuig heeft weggesleept. Twee rijstroken zijn tijdelijk afgesloten geweest. (Foto's: Danny Botman en Sander Paardekooper)

OTG46Y.JPG

3Ynj64.JPG

tkNI8p.JPG

s6hCCG.JPG