Nieuwsflits week 49

kop nieuwsflits

thumb 49Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.

 

Maandag 4 december:

Poeldijk - Bij een bedrijf op het terein van ABC Westland vond omstreeks kwart voor drie vanmiddag een bedrijfsongeval plaats. Een werknemer zou daar bekneld hebben gelegen onder een heftruck, maar dat is nog niet bevestigd. Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn ter plaatse gekomen. Ook enkele motoragenten zijn naar het veilingterrien gedirigeerd ten behoeve van een eventuele begeleiding. Na de eerste verzorging is het slachtoffer met spoed, doch niet onder motorbegeleiding, naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Peter Looij en Ferrie van der Geer)

iMKSQR.JPG

hLNgNW.JPG

yvFspi.JPG

Y8y2u1.JPG

B2l5yc.JPG

Dinsdag 5 december:

Den Haag - Brandweerduikers hebben vanmorgen een fiets gehaald uit het water van de Eerste Binnenhaven. De fiets lag zo te zien nog niet lang in het water en zat niet op slot. Onder welke omstandigheden de fiets in het water terecht is gekomen is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper en Nicky Pronk)

ly8vVW.jpeg

O5Fdcy.JPG

P6BrAZ.JPG

h9GkIl.JPG

3zuw26.JPG

Woensdag 6 december

Den Haag - Op de N14 komen op de kruising met de Bezuidenhoutseweg twee voertuigen met elkaar in botsing. De schade is aanzienlijk, maar er hoeft uiteindelijk niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd (foto's: Rene Hendriks)
3UwKdz.JPG

Vczqw0.JPG

22ZMkw.JPG

vCcq8I.JPG

Donderdag 7 december:

Den Haag - Vanmorgen rond half elf werd de tankautospuit van kazerne Scheveningen gestuurd naar een woning aan de Badhuisweg waar een CO-melder af was gegaan. Ter plaatse bleek dat inderdaad een hoge concentratie koolmonoxide werd gemeten. Volgens de brandweer was de boosdoener een cv-ketel uit 1990, die al jaren niet was onderhouden. Vijf leden uit één gezin zijn voor de zekerheid naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

63cA26.jpg

Fkf846.jpg

BRTOTr.jpg

Rijswijk - Even voor half twee vanmiddag kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Diepenhorstlaan met de Verrijn Stuartlaan. Beide auto's raakten zwaar beschadigd. Twee inzittenden zijn zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer)

O9kAA5.JPG

EkrjHV.JPG

VRuSeI.JPG

Qa9XEb.JPG

Honselersdijk - In een woning aan de Burgemeester Elsenweg is vanavond een schoorsteenbrand ontstaan. De brandweer was snel ter plaatse en de schoorsteenbrand was snel gedoofd. De brandweer heeft de woning geventileerd en heeft vanuit de hoogwerker de schoorsteen onderzocht. (Foto's: Danny Botman)

G9Khiw.JPG

hBBFHD.JPG

14VoPN.JPG

Vrijdag 8 december:

Rijswijk - Even voor negen uur vanmorgen is door onbekende oorzaak brand uitgebroken in een schuurtje achter een woning aan de Admiraal Helfrichsingel. De brandweer kon de brand met de inzet van één tankautospuit blussen. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Ferrie van der Geer)

r5BvDH.JPG

W6MPsa.JPG

6sZDqJ.JPG

0Z3zuc.JPG

Zoetermeer - Ambulances, politie en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden vanmiddag gealarmeerd in verband met een medische noodsituatie ten aanzien van een kindje in een gezondheidscentrum aan het Uiterwaard. De traumahelikopter landde op een grasveld nabij het Laveibos. De arts van het MMT is achterop een politiemotor naar het Uiterwaard gebracht. Het patiëntje is na eerste verzorging met spoed naar een ziekenhuis overgebracht. (Foto's: Roy Wolters)

bH145H.JPG

MAlYfQ.JPG

wjYs1n.JPG

hOGVkW.JPG

Den Haag - Een vuilniswagen is vanmiddag in de tramremise aan het Harstenhoekplein weggezakt door enkele metalen platen. Het voertuig kon geen kant meer op en berger Vreugdenhil heeft de vuilniswagen vlot moeten trekken. (Foto's: Ferrie van der Geer en Nicky Pronk)

Ks9nBn.jpg

62qTAn.jpg

uhn63K.jpg

0LM48k.JPG

Zaterdag 9 december:

Den Haag - Op de Kempstraat zijn zaterdagmiddag drie voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Naast de politie en een ambulance ging ook de brandweer met spoed ter plaatse omdat er mogelijk sprake zou zijn van een beknelling. Later bleek dat er van een beknelling geen sprake was. Ten minste één persoon is ter plaatse in de ambulance onderzocht. De Kempstraat was in verband met het ongeval enige tijd afgesloten voor het verkeer. (Foto's: Daan van den Ende)

8dJtb4.JPG

24N9GU.JPG

OL0gsG.JPG

Leidschendam - Twee auto's kwamen vanavond om even voor half elf met elkaar in botsing op de kruising van de Noordsingel met de Burgemeester Kolfschotenlaan. Twee inzittenden, een bestuurder van één van de auto's en een passagier van het andere voertuig, zijn naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

lIXQ5x.JPG

Ok1gsu.JPG

HxweWn.JPG

ADPN5V.JPG

YUNXxm.JPG

Zondag 10 December

Den Haag – Bij twee incidenten op de hoek Grote Markt / Prinsegracht zijn enkele personen door de politie aangehouden oa ter zake hinderen van agenten tijdens een hulpverlening. Twee personen zijn per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, of deze zaken verband hielden met de aanhoudingen niet bekend (Foto's: Tim de Kleijn)

w TDK 7959

w TDK 7968

w TDK 7973

w TDK 7980