Nieuwsflits week 51

kop nieuwsflits

thumb 51Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 51 in de regio hebben afgespeeld.

 

Woensdag 20 December:

Wateringen – Voorbijgangers belde woensdagavond de brandweer nadat zij op de kruising Westblok / Het Tolland een gaslucht roken. Na diverse metingen door de brandweer sloegen de meters daadwerkelijk aan. Hierop is de beheerder van de leidingen, Westland Infra, ter plaatse gevraagd. Medewerkers van Westland Infra zijn na enige zoekwerk nog enig tijd bezig geweest met de reparatie van de gasleiding. (Foto’s: Tim de Kleijn)

w TDK 8284

w TDK 8288

w TDK 8291

Donderdag 21 december:

Leidschendam - Vanmiddag omstreeks half twee vond er een aanrijding tussen drie auto's plaats op de Oude Trambaan met de Johann Sebastian Bachlaan. Eén inzittende is na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het ambulancepersoneel heeft zich over twee kindjes ontfermd die in éeen van de auto's zaten. (Foto's: Lucien de Vries en Sander van der Meule)

0IdMQs.jpeg

rYJral.jpeg

n7jwrm.jpeg

X75Nwy.jpg

Den Haag - Twee auto's kwamen vanmiddag rond kwart voor drie met elkaar in botsing op De Genestetlaan. De schade was aanzienlijk en enkele inzittenden moesten worden onderzocht. Hiertoe waren drie ambulances ter plaatse gekomen. Uiteindelijk is één inzittende - met spoed - vervoerd. (Foto's: Robert Johnsom)

0uZ2WZ.jpg

JgLeku.jpg

aSKu9n.jpg

vGMXlp.jpg

Den Haag - Vanavond werd de brandweer gealarmeerd in verband met een schoorsteenbrand in de Kneppelhoutstraat. Bij aankomst van de brandweer kwamen inderdaad de vonken uit de schoorsteen. De brandweer heeft de brand geblust door de schoorsteen te ramoneuren. Nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Nick van der Toorn)

D4u3Gz.JPG

scJGX3.JPG

ko4iGB.JPG

fOJwyV.JPG

a45vU4.JPG

Vrijdag 22 december:

Zoetermeer - De tankautospuit van kazerne Oosterheem werd er om half drie op uitgestuurd voor een voertuigbrand op de Oostweg. Daar bleek op een naastgelegen fietspad een bromfiets in de brand te staan. Deze brand was snel geblust. Of het hier om een gestolen bromfiets ging is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters)

vdiNaj.JPG

AkybBZ.JPG

B1KhQJ.JPG

JvfDFD.JPG

Zoetermeer - Op de Willem Dreeslaan werden op een rotonde vanavond twee fietsers aangereden door een auto. De twee fietsers zijn in de ambulance onderzocht. Of er iemand is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters)

OQkIbd.JPG

jfizWZ.JPG

9HuGpA.JPG

g0DEZN.JPG

Zoetermeer - Een vergeten pannetje op het fornuis in een woning op het Sardinië zorgde vanavond voor de inzet van veel hulpdiensten. Na de melding werden brandweereenheden uit Zoetermeer en Benthuizen gealarmeerd en ook werden ambulancedienst en MMT gealarmeerd. De brandweer schaalde meteen al op naar 'middelbrand'. Eenmaal ter plaatse bleek alles reuze mee te vallen en konden de meeste brandweervoertuigen en het MMT al snel rechtsomkeert maken. De bewoner is in de ambulance onderzocht op rookinhalatie en is vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn en Roy Wolters)

iXAPbo.JPG

7PXTw0.JPG

ywNKPt.JPG

XEjbVa.JPG

mno2iz.JPG

Zaterdag 23 december:

Leidschendam - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn vanmorgen ingezet bij een medische noodsituatie in een woning aan het Wilsveen. De traumahelikopter is naast de womning geland. Na de inzet is het MMT teruggevlogen naar de thuisbasis in Rotterdam. (Foto's: Ron Pietersen)

eoFypY.jpg

lUxErV.jpg

v3Jp3Z.jpg

wMkdSh.jpg