Nieuwsflits week 52

kop nieuwsflits

thumb 52Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.

 

Dinsdag 26 December:

Den Haag - Een maaltijdbezorger had vannacht veel pech. Op zijn eerste werkdag botste hij op de kruising van de Hoefkade met de Parallelweg op een auto. De onfortuinlijke maaltijdbezorger is in de ambulance onderzocht en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

NgED30.JPG

bfvPsI.JPG

OBlUuv.JPG

Den Haag - De tramlijnen 16 en 17 werden aan het begin van de nacht enige tijd omgeleid in het Centrum van Den Haag. Een automobiliste was op de Lange Vijverberg uit de bocht gevlogen en met haar auto op de middenberm terecht gekomen. Er kwam een ambulance ter plaatse en de bestuurster werd ter plaatse nagekeken. De auto moest door een berger worden weggesleept. (Foto's: Sander Paardekooper)

ium8iG.JPG

9CAWqi.JPG

gjHTu0.JPG

Den Haag – De hoogwerker van kazerne Centrum werd rond tien voor twee vannacht naar de Zoutmanstraat gestuurd, alwaar een zolderraam uit de sponning was gewaaid en dreigde naar beneden te vallen. Bij het opstellen van de hoogwerker ondervond de brandweer problemen in verband met de aanwezige bovenleiding van de tram. Toen dat eenmaal was gefiktst, is het raam eenvoudig met spijkers weer vastgezet. (Foto's: Sander Paardekooper)

puiwIe.JPG

E5rtx4.JPG

eImHku.JPG

hfmdwv.JPG

Naaldwijk - In een sloot aan de Zuidkaper werden twee lichtjes onder water gezien. Dit werd gemeld aan de hulpdiensten en voor de zekerheid werd de brandweer ter plaatse gestuurd. Twee brandweermannen in waadpak gingen te water en na onderzoek bleek dat het om twee fietslichtjes ging. Er werd niemand in het water aangetroffen. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 0258

w IMG 0261

w IMG 0264

w IMG 0276

De Lier - Vanavond om even voor negen uur werd de tankautospuit van kazerne De Lier gestuurd naar een bedrijf aan de Veilingweg, waar een afvalcontainer in brand stond tegen de gevel. Vanwege gevaar voor overslag naar het bedrijf werd met prio 1 gereden. De brandweer heeft de brand met één straal hogedruk gebliust. (Foto's: Danny Botman)

9e5uFU.JPG

TS9Ram.JPG

f2Kyjy.JPG

Den Haag - Vanavond rond tien over half tien is een automobiliste op de Margaretha van Hennebergweg door onbekende oorzaak tegen een boom gebotst. Er is een ambulance gealarmeerd in verband met dit ongeval. De bestuurster is met beenletsel vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van Mourik)

q781se.JPG

oxSJUi.JPG

Pru55D.JPG

a6OYyh.JPG

Den Haag - Omstreeks rond dezelfde tijd is een automobilist op de kruising van de Schokkerweg met de Westduinweg tegen een paal gebotst en heeft deze omver gereden. De bestuurder heeft om onbekende reden de komst van de hulpdiensten niet afgewacht en is er vandoor gegaan. De politie zoekt uit wie de bestuurder was want die heeft iets uit te leggen. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

aIM3FD.JPG

rmE1JX.JPG

VpNE4H.JPG

rSpWnP.JPG

Den Haag - Om even voor half elf vanavond werden politie en brandweer gealarmeerd omdat er in een sloot bij de Schenkkade een scooter in het water zou liggen. De brandweer nam het zekere voor het onzekere en een brandweerduiker is te water gegaan om te zoeken naar eventuele opzittenden. Er werd niemand aangetroffen en de scooter is op de kant gehaald en meegenomen door de politie. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

dTAvk9.JPG

djt5pW.JPG

C0VMeP.JPG

hKSQqK.JPG

cAXHRg.JPG

Zoetermeer - In de Stephensonstraat is vanavond om even voor half twaalf brand uitgebroken in een geparkeerde auto. De brand zou op één van de voorstoelen zijn ontstaan. De brandweer had de brand snel onder controle, maar de schade is aanzienlijk. Verdacht was dat de portieren niet afgesloten waren en er een autoradio achter de voorstoelen lag. (Foto's: Roy Wolters en Martin van Oostveen)

Zaarg0.JPG

ZXtfd4.JPG

EzxENJ.JPG

gBht5C.JPG

x8W66v.JPG

Woensdag 27 December:

Delft
- In de nacht van dinsdag op woensdag werd op de Rotterdamseweg een geparkeerd bestelbusje in de brand gestoken. Ondanks adequaat optreden van de hulpdiensten, kon niet worden voorkomen dat het bestelbusje geheel uitbrandde. (Foto's: Daan van den Ende en Donny Kooistra)

W7XZBC.JPG

clVN4s.JPG

QPHzvR.JPG

J9CWLW.JPG

JUvqRh.JPG

gCECxL.JPG

Woensdag 27 december:

Den Haag - Vanmorgen rond negen uur vond er op de kruising van de Stevinstraat met de Badhuisweg een aanrijding tussen een auto en een scooter plaats. De scooterrijder is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

DSla4j.jpeg

IF2YkI.jpeg

clXWmK.jpeg

Zaterdag 29 december:

Den Haag - Vanmiddag is op het Jonckbloetplein een automobiliste met haar voertuig het aldaar gelegen tramperron op gereden. De bestuurster raakte niet gewond, maar de auto liep wel veel schade op. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. De Goeverneurlaan was enige tijd voor al het verkeer afgesloten vanaf het Jonckbloetplein in de richting van het Lorentzplein. (Foto's: Sander Paardekooper)

Zx7zGt.JPG

jdKRhU.JPG

IRO7Hu.JPG

EIIFzi.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Erasmusweg met de Betje Wolffstraat kwamen vanmiddag twee auto's met elkaar in botsing. Er vielen geen gewonden, maar de schade was groot.

hWW9q4.jpeg

YaZdCK.jpeg

JtWJmS.jpeg

Den Haag - Vanavond vond op de kruising van de Scheveningseweg met de Laan van Meerdervoort een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser. De fietser is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

KyTiSA.JPG

CMD4AI.JPG

z4AcwB.JPG

25Vnwx.JPG

Zaterdag 30 december:

Den Haag - Op de kruising van de Theresiastraat met de Laan van Nieuw Oost Indië vond rond vier uur vanmiddag een aanrijdinjg plaats tussen twee auto's. Eén van de inzittenden raakte daarbij gewond en is na onderzoek ter plaatse, zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

1v1iPJ.JPG

Z8a3al.JPG

fsOcAt.JPG

24YLDZ.JPG

Moerkapelle - Op zaterdagavond werd de tankautospuit van kazerne Oosterheem opgeroepen voor een containerbrand op de kruising van de Hollevoeterlaan met het Kerkplein. Er stonden twee kledingcontainers in brand. Voordat deze vlam hadden gevat, waren er meerdere zakken met kleding bovenop de containers gelegd, waarschijnlijk omdat de de bakken vol waren. De brandweer zette na aankomst gelijk een straal hoge druk in en daarmee was de brand snel uit. Vervolgens is er nog water in de container gespoten, waarna men terug naar de kazerne. Hoogstwaarschijnlijk is er sprake van opzet. (Foto's: Rob de Jong)

w Moerkapelle1

w Moerkapelle2

w Moerkapelle3

w Moerkapelle5

w Moerkapelle6