Nieuwsflits week 1 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 1

kop nieuwsflits

thumb 1Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 1 in de regio hebben afgespeeld.

 


Dinsdag 2 januari:

Zoetermeer – Een bewoner aan de Groen-Blauwlaan is vanmiddag tijdens werkzaamheden in de tuin van een trap gevallen. De ambulancedienst heeft het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De inzet van de traumahelikopter bleek niet noodzakelijk. (Foto’s: Roy Wolters)

AomgTd

bJqcQY

LJ8u1E

Den Haag - Omstreeks vijf uur vanmiddag kwam een auto in botsing met een tramstel van lijn 1 op de kruising van de Rijswijkseweg met de Draaistraat. Hierbij vielen geen gewonden, maar de auto liep veel schade op. De brandweer is nog ter plaatse geweest omdat gedacht werd dat de auto in brand stond, maar dat bleek niet het geval. (Foto's: Sander Paardekooper)

WgH3Wf.JPG

H3jCCq.JPG

4UjHXR.JPG

Den Haag - Omstreeks half zes vanmiddag is een fietser aangereden door een auto op de kruising van de Scheveningseweg met de Prof. B.M. Teldersweg. De fietser is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. De Scheveningseweg was tijdelijk afgesloten in de richting van de Duinstraat vanwege het ongeval. (Foto's: Nicky Pronk)

YTbGQC.jpeg

0CAdh9.jpeg

cA59CE.jpeg

Pijnacker - Op de Oude Leedeweg kwam een bestelwagen bijna in het water terecht, maar bleef gelukkig schuin hangen in de berm. Het voertuig dreigde ieder moment alsnog in het water te glijden en daarom is berger Vreugdenhil ter plaatse gekomen. Deze heeft de auto weer netjes met vier wielen op het asfalt gezet, waarna de bestuurder zijn weg weer kon vervolgen. (Foto's: Roy Wolters)

XC1vIp.JPG

ujH2iJ.JPG

M0qotu.JPG

qwezfG.JPG

etxzE1.JPG

hZ33q6.JPG

Woensdag 3 januari:

Delft - Tijdens werkzaamheden op de Vlinderweg is vanmorgen een gaslekkage ontstaan. De brandweer is hiervoor ter plaatse geweest. Stedin heeft het lek gedicht. (Foto's: Ferrie van der Geer)

waSmNl.JPG

iSe7hS.JPG

Rijswijk - Op de Laan van Vredenoord is vanmorgen een fietser aangereden door een auto. De fietser is gewond geraakt en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Ferrie van der Geer)

0zOymC.JPG

Q3S1Kg.JPG

Donderdag 4 Januari

Zoetermeer – Een inzittende van een personenwagen raakte donderdagochtend gewond bij een kop-staart ongeval op de Australieweg. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter controle overgebracht naar het Lange Land ziekenhuis. De voertuigen die bij het ongeval betrokken waren hebben forse schade opgelopen. (Foto’s: Fred Wolters)

aQrtSJ

lnQTC6

Zoetermeer – De brandweermensen van Zoetermeer moesten donderdag uitrukken voor stormschade aan de Florence Nightingalelaan. Aldaar hing een deel van het dak van een gebouw los. Om eventuele gevaarlijke situaties te voorkomen heeft de brandweer het loshangende deel verwijderd.(Foto’s: Fred Wolters)

KMb0i5

lCm26m

Vrijdag 5 januari:

Den Haag - Omstreeks tien voor vijf vanmiddag heeft er een brandje gewoed in de berging van een apartementencomplex aan de Hildebrandstraat. Omdat er in eerste instantie veel rook was en er gezocht moest worden naar de brandhaard, is opgeschaald naar 'middelbrand'. De brandweer had de brand echter al snel onder controle en kon toen het sein 'brand meester' geven. Er vielen geen gewonden bij de brand. (Foto's: Ferrie van der Geer)

NiAOJj.JPG

NEM1Cy.JPG

PZ4oZ2.JPG

Wf3mZW.JPG

oRx3MR.JPG

Zaterdag 6 januari:

Nootdorp - Op de A12 richting Zoetermeer vond omstreeks tien uur vanmorgen, ter hoogte van afrit Nootdorp, op de linker rijstrook een aanrijding plaats. In verband hiermee werden twee rijstroken afgesloten en dit leverde meteen een flinke file op vanuit Den Haag. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance en die is zonder spoed vervoerd. Hierna was de stremming weer snel opgeheven. (Foto's: Ferrie van der Geer)

lKNV1B.JPG

cmGIXi.JPG

66V1Ku.JPG

C38dCh.JPG

ErelsQ.JPG

Den Haag - Rond twee uur vanmiddag kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Dedemsvaartweg met de Meppelweg. Twee inzittenden werden onderzocht in de ambulance, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

Pdd0LW.JPG

MBnbHa.JPG

SCGgv2.JPG

kDmpGr.JPG

Zondag 7 januari:

Den Haag - De brandweer en de KNRM moesten vanmiddag in actie komen na een melding van een surfer in nood in zee bij Scheveningen. De surfer is door het Strandreddingsteam van de brandweer en de KNRM uit zee gehaaald met onderkoelingsverschijnselen. Nabij de aanlegsteiger van de reddingboot Kitty Roosmaale Nepveu is de surfer in de ambulance onderzocht. Hierna is deze zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

6Tpv5z.JPG

ry4iFh.JPG

NZazrc.JPG

inqxIa.JPG

x8UybX.JPG