Nieuwsflits week 13

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 27 maart:

Nootdorp - Op de Braslaan raakt een auto van de weg; mogelijk door de combinatie van snelheid en het regenachtige weer. De bestuurder komt met de schrik vrij, maar de auto zien we niet meer op de weg terug (foto's: Rene Hendriks)

rulSi2.JPG

M8qwgZ.JPG

GAyQrP.JPG

784GDE.JPG

Donderdag 29 maart:

Zoetermeer - In de Franklinstraat ontstond vanmiddag om even na half vier een kop-staart botsing tusen twee auto's. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en daarna zonder spoed vrvoerd naar het ziekenhuis. De bemanning van een toevallig passerend brandweervoertuig heeft eerste hulp verleend. (Foto's: Fred Wolters)

YxIulm.JPG

xZT6b9.JPG

akbAWf.JPG

bMk1Uq.JPG

Vrijdag 30 maart:

Den Haag - Ambulanxcedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie op de Daal en Bergselaan. De traumahelikopter is geland op één van de velden van HBS. De patiënt is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sven Poeze)

kES4ac.JPG

IZcq5a.JPG

4E1ED5.JPG

29si7p.JPG

Den Haag - Aan het einde van de avond vond er op de kruising van de Eisenhowerlaan met het Statenplein een aanrijding tussen een auto en een fietser plaats. De fietser raakte gewond en is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

OfHxAH.JPG

a2X08z.JPG

L88SeQ.JPG

A8dREU.JPG

Zaterdag 31 maart:

Den Haag - Twee auto's kwamen vanmorgen omstreeks half twaalf met elkaar in borsing op de kruising van het Margarethaland en het Isabellaland. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar die hoefd eniet te worden vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

N0oE4d.jpeg

nt5qu2.jpeg

4NdXto.jpeg

CslC0j.jpeg