Nieuwsflits week 16

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 16 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 16 april:

Voorburg – Op een bouwplaats aan Park Leeuwesteijn valt een bouwvakker 2 verdiepingen. Er worden twee ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd om hem bij te staan. De heli landt op de Cornelis Voorhoevelaan. Na behandeling ter plaatse wordt de bouwvakker naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)

Quyukd.JPG

9pK0BY.JPG

sb61SQ.JPG

hHKxSQ.JPG

Voorburg - Op de Mgr. van Steelaan botsen twee auto's. Eén van de twee komt tegen een boom tot stilstand. De brandweer wordt gewaarschuwd, maar de bestuurster kan zelf uit de auto komen. Het is zelfs niet nodig haar naar het ziekenhuis te vervoeren (foto: Rene Hendriks)

p7uffi.JPG

Den Haag - Het is meestal raadzaam om bij het parkeren ook de handrem aan te trekken. Met name in de omgeving van de Scheveningse haven kunnen ze hierover van alles vertellen! Vanmiddag ging het fout op een parkeerterrein bij de Laan van Wateringse Veld; de bestuurster zag tot haar schrik dat haar auto deels in het water terecht kwam. Een bergingsbedrijf heeft de auto op de kant gezet en afgevoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

m1O5aq.JPG

OZQmMG.JPG

zg99e1.JPG

fqBCnr.JPG

2c5ZnE.JPG

Den Haag - Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto's op de Waldorpstraat is maandagmiddag één persoon gewond geraakt. De auto's botsten vlak bij station Den Haag Holland Spoor tegen elkaar. Beide auto's zijn afgesleept door een berger.(Foto's: Nick van Mourik)

zkKvdc.JPG

XN5rWY.JPG

B25PPq.JPG

Den Haag - Vanavond zijn ambulance en MMT ingezet bij een medische noodsituatie in een opvanghuis aan de Doctor van Welylaan. De traumahelikopter is geland op het IJsvogelplein; het MMT is per politievoertuig naar het opvanghuis overgebracht. Over de aard van de medische noodsituatie en de toestand van de patiënt is niets bekend. (Foto's: Danny Botman, Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

boo4ZZ.JPG

ffsl68.JPG

2b5JF2.JPG

F05VMo.JPG

MIEmMt.JPG

Dinsdag 17 april:

Honselersdijk - In de nacht van maandag op dinsdag is de brandweer met meerdere eenheden uitgerukt voor een brandmelding in een bedrijfshal aan de Venus. In eerste instantie werd de brandweer gealarmeerd voor een automatische brandmelding. Later bleek dat de beveiliging daadwerkelijk rook had waargenomen. Uit een veegwagen die in de hal stond kwam rook. De brandweer heeft het brandje geblust. (Foto's: Roy Wolters, Sven Poeze en Olav Spa)

lFnssu.JPG

S1Zb7r.JPG

s9IGE4.JPG

BScnQt.JPG

Zoetermeer - Op parkeerplaats 'De Lus', in de kom van de overgang van de Afrikaweg naar de Zuidweg, heeft in de nacht van maandag op dinsdag een geparkeerde auto in brand gestaan. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Hoe het kan de auto in brand vloog is nog niet bekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten.(Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

CdZtOo.JPG

nnt9jO.JPG

y8VIRm.JPG

V0nV4P.JPG

Mlaepv.JPG

Woensdag 18 april:

Leidschendam - Een automobilist is vanmiddag op de Johann Sebastian Bachlaan tegen een lantaarnpaal gebotst. Die stond daarna niet meer recht... De bestuurder/ster is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

NNhbAH.JPG

zzILNW.JPG

Vrijdag 20 april:

Den Haag - Vanmiddag heeft er op de kruising van de Zeesluisweg met de Treilerdwarsweg een zware aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Eén van de auto's is na de aanrijding tegen de opbouw van een ondergrondse container gebotst. Twee inzittenden zijn in de ambulance onderzocht. Eén van hen is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De ander hoefde niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Nicky Pronk)

bdGSMB.jpeg

chVd2L.jpeg

Iap1qG.jpeg

Den Haag - Op de Zoetermeerse Rijweg, ter hoogte van Leidschenveen, heeft aan het einde van de middag een auto op de middenberm een lantaarnpaal omver gereden. Er zijn twee ambulances ter plaatse geweest; twee inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nikki van Rossum en Via WhatsApp 0615151502)

KQeq6E.jpeg

q1SxkO.jpeg

5UVUXr.jpeg

Den Haag - Rond half acht vanavond heeft op het Schenkviaduct in de richting van het Rijswijkseplein een kop-staart botsing plaatsgevonden tussen drie auto's. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Het ongeval zorgde voor een flinke file op het Schenkviaduct. (Foto's: Sander Paardekooper)

HCJ6w2.JPG

ndqZrB.JPG

FhZwYN.JPG

wbns2O.JPG

Den Haag - Omstreeks acht uur vanavond is er in de Ruijsdaelstraat een aanrijding gebeurd tussen een personenauto en een bestgelbusje. De schade was groot en één inzittende is in de ambulance onderzocht. Er hoefde echter niemand te worden vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

XrhuXd.JPG

jG7r7I.JPG

hnPpEY.JPG

5A6WBs.JPG

lAMcZs.JPG

Den Haag - Rond half negen vanavond kwamen op de kruising van de Jan Luykenlaan en de Moerweg een personenauto en een motorscooter met elkaar in botsing. De scooterbesuurder is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Sander Paardekooper)

SnbSKZ.JPG

bfKHwM.JPG

KzsvGR.jpeg

aFAQhv.JPG

Zondag 22 april:

Delft - Onbekenden hebben vannacht brand gesticht in een parkje bij de Rotterdamseweg. Even voor half vier werd de tankautospuit van kazerne Delft gealarmeerd voor een buitenbrand in het parkje. Daar bleek dat onbekenden een vuurtje hadden gestookt vlakbij een houten bouwwerk; dat bouwwerk raakte door de brand beschadigd. Getuigen hebben twee personen weg zien fietsen. De politie doet onderzoek naar de brand. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

nUUXRX.JPG

IXptbn.JPG

xyYUCy.JPG

04pPYa.JPG

SECNxL.JPG

Den Haag - De brandweer werd vanochtend rond kwart over vier gebeld nadat in een kamer in een zorginstelling aan de Schuttersdreef waarschijnlijk freon was ontsnapt uit een koelkast. De bewoner van de kamer was hierdoor onwel geworden en is voor verder onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis. Het personeel van de instelling reageerde adequaat en heeft met handdoeken de deurposten van de naastgelegen kamers afgedicht, zodat het spul niet in andere kamers verder onheil kon aanrichten. Brandweerlieden hebben het koelkastje naar buiten gegooid. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

kpBgZb.JPG

TKXfEv.JPG

MJzocP.JPG

4ASxwm.JPG

3g4KYw.JPG

Den Haag - De brandweer werd zondagmorgen gealarmeerd voor een scheepsbrand langs de Calandkade. Ter plaatse stond een pleziervaartuig in brand. De brandweer had de kleine brand snel geblust. (Foto's: Sander Paardekooper)

gbbgdH.JPG

V1CqYM.JPG

WrMr7V.JPG

J9BwB9.JPG

Den Haag - De brandweer kwam vanmiddag op verzoek van Dierenambulande Den Haag ter plaatse bij een flat aan het Gradaland. Daar was een duif verstrikt geraakt in een net dat tegen de gevel van de flat hing. Een brandweerman en een medewerkster van de Dierenambulance zijn omhoog gegaan in het bakje van de hoogwerker en daar werd de duif gepakt en overgedragen aan de Dierenambulance. Het beestje zal waarschijnlijk naar vogelasiel 'De Wulp' worden gebracht. (Foto's: Rene Hendriks)

RRSCzO.JPG

ozXKuE.JPG

8Yd7J7.JPG

3QQgUX.JPG

33Gwwp.JPG

Den Hoorn - Op de Veenakkerweg met de Lotsweg kwamen vanmiddag twee fietsers met elkaar in botsing. Zij raakten daarbij gewond. Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd. De inzet van het MMT werd echter geannuleerd. Beide fietsers zijn uiteindelijk vervoerd. (Foto's: Sven Poeze)

uZ6pVF.JPG

oYPi7a.JPG

CIooqF.JPG

Den Haag - Een jeugdige maaltijdbezorger had vanmiddag alle geluk van de wereld toen hij op de Bierkade met zijn elektrische fiets onder de tram terecht kwam. Ondanks de aanrijding door het logge gevaarte kwam de maaltijdbezorger er slechts met de schrik vanaf. Na onderzoek in de ambulance mocht hij naar huis. Zijn collega's hebben de fiets en/of de maaltijd weer opgehaald. (Foto's: Ferrie van der Geer)

3EXWYr.JPG

pnOsun.JPG

0dvUQa.JPG

fVxitW.JPG