Nieuwsflits week 18

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 30 april

Den Haag - Op de Guldenlaan kwam vanmorgen een brommer voor een auto terecht. De onfortuinlijke bestuurder van de brommer werd (zonder spoed) naar het ziekenhuis vervoerd (Foto's: Brian Roeten)

CV2D7p.JPG

mhq9qy.JPG

42j6Uf.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Stadhouderslaan met de Cornelis de Wittlaan tikten vanmorgen een scooter en een auto elkaar aan. De scooterbestuurster komt daardoor ten val. Of zij is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Rene Hendriks)

rGKxu5.JPG

kdYsxw.JPG

bGOpT7.JPG

Zoetermeer - Op de afrit Zoetermeer-Centrum van de A12 richting Utrecht, ontstond vanmiddag rond kwart over drie een kop-staart botsing tussen drie voertuigen. Dat leidde tot een file vanuit de richting van Den Haag. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar of er iemand moest worden vervoerd is niet bekend. (Foto's: Roy Wolters)

B8sNWu.JPG

mkfHTu.JPG

ziSl5o.JPG

4BNk3f.JPG

Leidschendam - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanavond ingezet in verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Gravin Juliana van Stoilberglaan. De traumahelikopter is in de omgeving geland op een speelveld. (Foto's: Rene Hendriks en Lucien de Vries)

3mArnk.JPG

IB0qKM.JPG

0owfIv.jpeg

Rzzc7c.jpeg

Poeldijk - In de Voorstraat kwamen een auto en een scooterrijder vanavond met elkaar in botsing. De scooterrrijder is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Sven Poeze)

nl975z.JPG

649eUs.JPG

OxvRGk.JPG

UZYC2j.JPG

Dinsdag 1 mei

Delft - Bij een gebouw van TNO aan de Leeghwaterstraat wordt een vreemde lucht geroken. Men denkt aan een lekkage van gevaarlijke stoffen, maar uiteindelijk wordt er niets gevonden. Waarschijnlijk is de liucht via het riool het gebouiw binnengedrongen (foto's: Roy Wolters en Sven Poeze)

7QPwEK.JPG

Ngl577.JPG

EtXDV8.JPG

sZ0UrM.JPG

Woensdag 2 mei:

Den Haag - Op de kruising van de Leyweg met de Melis Stokelaan is een opzittende van een scootmobiel vanmiddag rond tien voor vijf tegen de zijkant van tram 9 gebotst. Meteen werden politie en ambulancedienst ter plaatse gestuurd. Maar uit eerste onderzoek bleek dat het gelukkig ontzettend meeviel. De jongeman op de scootmobiel heeft er ogenschijnlijk niets aan overgehouden en had dus kennelijk een engeltje op zijn schouders. (Foto's: Roy Wolters en Carmen Kolstee)

9Vo3dh.jpeg

7vLib0.JPG

sJ2PHy.JPG

5hSXCA.JPG

tDgR7T.JPG

Den Haag - Op de Aronskelkweg is om even voor half zes brand ontstaan in de keuken van een woning; de vlammen sloegen in de afzuiger. De brandweer is ter plaatse gekomen en had de brand snel onder controle. Wel is de afvoer nog onderzocht op eventuele doorslag van de vlammen. Er is één bewoner onderzocht op rookinhalatie, maar deze hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

N0Zof4.JPG

FmmqO5.JPG

3XzrEY.JPG

ohw13x.JPG

W41a4n.JPG

R9fefT.JPG

Donderdag 3 mei:

Pijnacker - Op de Vlielandseweg, ter hoogte van bedrijvenpark 'De Boezem' vond vanmiddag rond tien over vier een aanrijding plaats waarbij twee auto's en een vrachtwagen waren betrokken. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. Een kindje uit één van de auto's heeft een 'troostbeertje' gekregen van de hulpverleners, voor de schrik. (Foto's: o.a. Martijn Mastenbroek)

3LHAgX.jpeg

g4lQQS.jpeg

39mSn0.jpeg

BwRNj7.jpeg

Zoetermeer - Vanavond om even na negen uur ontstaat er een brandje in de keuken van een flatwoning aan het Fonteinbos. De brandweer is snel ter plaatse en weet erger te voorkomen. Er is één bewoner onderzocht in de ambulance. (Foto's: Wilbert Tintel)

sgdb2L.JPG

9gIeBD.JPG

actDt7.JPG

kkOiJI.JPG

Vrijdag 4 mei:

Leidschendam - Op de Venestraat gaat het rond kwart over twaalf fout tijdens werkzaamheden aan de dakgoot. Door het soldeerwerk ontstaat er een klein brandje en wordt hierop de brandweer gebeld. Deze was al snel ter plaatse en heeft geblust en gecontroleerd of de brand daadwerkelijk uit was. (Foto's: Rene Hendriks)

X4opI3.JPG

qsQjKb.JPG

s25sNr.JPG

Zoetermeer - Twee ambulandes, politie en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam zijn vanmiddag ingezet bij een medische noodsituatie in een tehuis aan de Vaartdreef. Na eerste verzorging door ambulancepersoneel en MMT is de patiënt met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is niet meegereden met de ambulance. (Foto's: Sander van den Berg)

yUYsKE.JPG

oJmyGr.JPG

VBUyQA.JPG

l9mPPw.JPG

pBkc6C.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Aagje Dekenlaan met de Pieter Langendijklaan heeft zaterdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De fietser is in de auto onderzocht en is daarna vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sander Paardekooper)

7rRQdl.JPG

UkTWq0.JPG

eG7SmD.JPG

RpfKLY.JPG

Zoetermeer - Op de kruising van de Zwaardslootseweg met de Filmlaan kwamen zaterdagavond laat twee auto's met elkaar in botsing. Eén van de auto's botste daarna nog tegen een mast. Er zijn enkele inzittenden onderzocht door het ambulancepersoneel, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

lcHBxs.JPG

Alj3gB.JPG

Nnfyn0.JPG

DAAxTL.JPG

7Mvkd9.JPG

Zondag 6 mei:

Zoetermeer - Vanmorgen om even na acht uur werd er brand gemeld bij het bedrijf Volvo Trucks aan de Edelgasstraat. Er zou iets branden in een machine. De brandweer was snel ter plaatse en het brandje bleek snel onder controle. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

cbS4gu.JPG

gnQSJI.JPG

bJ0jcy.JPG

kBjKVF.JPG

Den Haag - Een scooter botste zondagavond rond de klok van acht tegen een kerende taxi op de van Musschenbroekstraat. De straat werd tijdelijk in beide richtingen afgesloten door de politie. Een ambulance kwam ter plaatse voor de bestuurder van de scooter, die door het ongeval lichtgewond was geraakt. (Foto's: Sander Paardekooper)

8ezWrr.jpeg

lzLyZ6.jpeg

o7DYGX.jpeg