Nieuwsflits week 22

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 22 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 28 mei

Zoetermeer - Op de Rokkeveenseweg bij het Shell tankstation kwamen vanmorgen een auto en een bestelauto met elkaar in botsing. Er vielen geen gewonden, maar de schade was groot. (Foto's: Brian Roeten)

F0PhhV.JPG

7WAfTD.JPG

GsUxr8.JPG

OQvnSY.JPG

Zoetermeer - Bij een aanrijding op de Europaweg, ter hoogte van de brandweerkazerne, is vanmorgen rond kwart over tien een auto op z'n kant terecht gekomen. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar het is niet bekend of er een inzittende moest worden vervoerd. (Foto's: Via WhatsApp Tiplijn 0615151502)

w europa1

w europa2

w europa4

Naaldwijk - Op de Pijle Tuinenweg met de Oudlaan is een fietsster vanavond aangereden door een taxibusje. De fietsster raakte gewond en is in de ambulance verzorgd. Daarna is zij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Sven Poeze)

P1bbod.JPG

WKiVDg.JPG

sYKRMp.JPG

9qg1W6.JPG

Dinsdag 29 mei:

Den Haag - Op de Kerketuinenweg kwamen vanavond twee auto's met elkaar in botsing. De eveneens gealarmeerde brandweer hoefde niet ingezet te worden omdat er niemand bekneld zat. Er is één persoon zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Nick van der Toorn)

iPke3Q.jpeg

5Lb1p8.jpeg

qPN7HK.JPG

De Lier - Op De Kijckerweg is op de plek waar werkzaamheden gaande zijn vanavond een gaslek ontstaan. Een aantal omwonenden moest daardoor hun woningen verlaten. Westland Infra heeft het lek later op de avond weten te dichten. (Foto's: Nick van der Toorn)

YEoZkC.JPG

W7W1ND.JPG

wovOS4.JPG

4OOEVe.JPG

k4NpxM.JPG

hmmZO6.JPG

Donderdag 31 mei:

's-Gravenzande - Op de Van Oosthuijzelaan is aan het einde van de ochtend brand ontstaan in de meterkast van een bedrijf. De brandweer heeft het brandje geblust. Door de brand waren enkele panden in de omgeving enige tijd verstoken van elektriciteit. (Foto's: Fred van der Ende)

vKA6co.JPG

DxPinq.JPG

J7iKAr.JPG

ljx3gG.JPG

Delft - Op de Prinses Beatrixlaan is vanmiddag rond kwart over drie een kop-staart botsing tussen twee auto's ontstaan. Er zijn twee personen onderzocht in de ambulance; één van hen is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Olav Spa)

ajIn3I.JPG

WZwbZB.JPG

7k5GAB.JPG

2JizLd.JPG

Wateringen - In een woning aan het Ambachtshof breekt een klein smeulbrandje uit. Dat is voor de brandweer 'een fluitje van een cent' maar voor de zekerheid worden de bewoners nog even gecontroleerd in de ambulance. Op die manier kan worden uitgesloten dat zij teveel rook hebben ingeademd (foto's: Nick van Mourik)

iVFGlU.JPG

AvTluB.JPG

PJzExk.JPG

Den Haag - De hoogwerker van kazerne Scheveningen is vanavond op verzoek van de Dierenambulance naar het Binnenhof gereden omdat daar een duif vast zou zitten op een raamkozijn. De hoogwerker werd opgesteld en de brandweermensen zijn naar boven gegaan. Toen een brandweerman de duif had vastgepakt, vond deze het wel welletjes en vloog weer weg. (Foto's: Daan van den Ende)

GPf6jk.JPG

HPy7y9.JPG

SkoEFd.JPG

6BjJVf.JPG

HC73jg.JPG

Xke4qJ.JPG

Rijswijk - Een dronken scooterbestuurder veroorzaakte 's avonds even voor half elf een aanrijding op de Hoornbrug. Eerst botste hij tegen een fietser aan en vervolgens ook nog tegen een andere scooter. De fietser raakte lichtgewond en is ter plaatse even bekeken door ambulancepersoneel. De veroorzaker moest blazen en bleek teveel alcohol gedronken te hebben. Hij is aangehouden voor het veroorzaken van een ongeval tijdens het rijden onder invloed. De veroorzaker reed ook nog met een tasje eten aan zijn stuur. Of dat nog invloed heeft gehad op het ongeval is niet bekend. (Foto's: Sander Paardekooper)

U5Oiwh.jpeg

5F7ZzT.jpeg

AuJmtJ.jpeg

z4w6n2.jpeg

Vrijdag 1 juni:

Den Haag - Omstreeks tien voor half tien vanochtend heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Pieter Langendijkstraat met de Betje Wolffstraar. Een automobiliste is daar van de weg geraakt en in de bosjes beland. Zij is in de ambulance onderzocht maar niet vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto uit de bosjes gehaald. (Foto's: Daan van den Ende)

HcMY0I.JPG

yIDs4y.JPG

kRKrzJ.jpeg

0XeBqn.jpeg

Zaterdag 2 juni:

Den Haag - Op de kruising van de Maartensdijklaan met de Hengelolaan kwamen vannacht om even voor half twee, twee voertuigen met elkaar in botsing. Er vielen daarbij geen gewonden. (Video en foto's: Nick van Mourik)

No2E9R.JPG

LdmDx1.JPG

XuVyql.JPG

pq2bNs.JPG

fdVd04.JPG

Den Haag - Even later was het raak op de kruising van de Erasmusweg met de Anna Bijnslaan, ook al zo'n 'berucht' kruispunt. Ook hier kwamen twee auto's met elkaar in botsing. Er vielen voor zover bekend ook hier geen gewonden. (Video en foto's: Nick van Mourik)

0cumJa.JPG

pIzvWm.JPG

gbytEm.JPG

3QzZt2.JPG

Wateringen - Ten slotte was het rond half drie raak op de kruising van de Wippolderlaan/N211 met de Veilingroute/N222. Ook hier kwamen twee auto's met elkaar in botsing en bleef de schade beperkt tot blikschade. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgevoerd. (Video en foto's: Nick van Mourik)

FoZKq8.JPG

qKWYo1.JPG

9jRMCa.JPG

k62AqI.JPG

zM1mDA.JPG

Delfgauw - Op de N470 ter hoogte van Delfgauw heeft rond kwart voor één vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Eén inzittende is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. (Foto's: Sam Treewood)

fBrGg5.JPG

isivet.JPG

hEIcKp.JPG

Wassenaar - Een automobilist is vanmiddag, rijdend over de Landscheidngsweg in de richting van Scheveningen, ter hoogte van de Wittenburgerweg de macht over het stuur verloren en van de weg geraakt. De auto heeft daarbij enkele betonnen obstakels geraakt. De bestuurder is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Arthur van Wezel)

EOmD0U.jpeg

kgtFiy.jpeg

OvPQEc.jpeg

l0gOlX.jpeg

jqseuy.jpeg

Zondag 3 juni:

Wassenaar - Een fietsster is aan het begin van de avond op de Papeweg tegen een geparkeerde auto gebotst. Zij kwamen daarbij tegen de voorruit terecht, welke daardoor zwaar beschadigd raakte. De fietsster raakte gewond en is door het ambulancepersoneel verzorgd. Hierna is zij naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

yGu7wu.JPG

bN97Ng.jpeg

eSswxm.JPG