Nieuwsflits week 24

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 24 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 12 juni:

Zoetermeer - Vanmiddag rond drie uur is brand ontstaan in een flatwoning aan de Oranjelaan. De brand is ontstaan in een vaatwasser en ging gepaard met veel rook. De brandweer had de brand snel onder controle en het nader bericht was 'kleine brand'. Om de woning en het trappenhuis te kunnen ventileren heeft de brandweer enkele portiekramen ingeslagen. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Brian Roeten)

fVOd2S.JPG

hrmnWb.JPG

MWDVuE.JPG

LnpvgA.JPG

So9YjX.JPG

Woensdag 13 juni:

Bleiswijk - Twee ambulances uit Haaglanden zijn vanavond rond half acht gealarmeerd voor een medische noodsituatie op de Nachtegaallaan in Bleiswijk (Rotterdam-Rijnmond). Ook de brandweer en de traumahelikopter met het MMT zijn ingezet. (Foto's: Roy Wolters en Wilbert Tintel)

DtIqK4.JPG

tBt8vD.JPG

5I96kN.JPG

yZWjYr.JPG

Donderdag 14 juni:

Zoetermeer - Bij een inhaalactie op de N206 kwamen vanmiddag rond half vier, twee voertuigen met elkaar in botsing. Beide auto's belandden na de aanrijding in de berm. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

4mJjwA.JPG

9umOlM.JPG

RFNIML.JPG

rQBBLP.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Wateringse Veld met de Dublinweg vond rond vier uur vanmiddag een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. De scooterbestuurder raakte gewond en is in de ambulance onderzocht. Voor zover bekend is hij niet naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

kB6NVb.jpeg

XYBCtq.jpeg

hfE3YT.JPG

sl2Bcs.jpeg

Vrijdag 15 juni:

Wassenaar - Op de Stoeplaan is vanmiddag om even voor half vier een motorrijder in botsing gekomen met een personenauto. Volgens een omstander probeerde de motorrijder een autobus, net voor het kruispunt met de Groen van Prinstererlaan, in te halen. Op dat moment kwam uit tegenoverstelde richting een auto. De motorijder kon een frontale botsing voorkomen, maar schampte wel langs de zijkant van de auto en kwam ten val. De motorrijder werd onder A1 (spoed) naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de voertuigen afgevcoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

7cyv1S.jpeg

ZEkPwE.jpeg

C4wEw0.jpeg

2q6Tav.jpeg

hTu9AM.jpeg

Zaterdag 16 juni:

Delft - Ambulance en MMT zijn vanavond ingezet voor een medische noodsituatie in ene pand aan de Voorstraat. Het slachtoffer is in de ambulance verzorgd en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Patrick Kramer)

e2YI1D.JPG

h9oANw.JPG

T9rNSP.JPG

JIyKby.JPG

D3NnXC.JPG

Zondag 17 juni:

Den Haag - Vannacht is een geparkeerde auto uitgebrand aan de Schapenlaan. De brandweer had de brand snel geblust. Brandstichting wordt zeker niet uitgesloten. (Foto's: Daan van den Ende)

5aE5az.JPG

7MAV8Z.JPG

QDUz9j.JPG

UGg4RP.JPG

TBtri3.JPG

Den Haag - Om even over half twee vannacht is door onbekende orzaak een brandje ontstaan in een portiekwoning aan de Beatrijsstraat. Een aantal personen moest uit hun woning worden geëvacueerd. Het brandje was snel geblust. Het nader bericht was 'kleine brand'. Enkele bewoners zijn in de ambulance onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Daan van den Ende)

gTk9SW.JPG

PLiUSA.JPG

gyYPSC.JPG

Rga6Cy.JPG

T1AxnR.JPG

Den Haag - Aan het einde van de ochtend ontstond er op de Machiel Vrijenhoeklaan een aanrijding waarbij uiteindelijk drie auto's schade opliepen. Vermoedelijk is het ongeluk gebeurd toen een auto achteruit uit een parkeervak kwam en een passerende auto er bovenop botste. Het ambulancepersoneel heeft een inzittende onderzocht, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

sJUUTt.jpeg

rnpEpD.jpeg

CLmbFH.jpeg

Pkzd7Z.jpeg

XLVjOH.JPG

Zaterdag 23 juni:

Den Haag - Op de Westduinweg is vanmiddag om even voor half vier een scooterrijder aangereden door een personenauto. De automobiliste kwam vanuit de richting van de Duinstraat en wilde linksaf slaan, de Burgemeeester van der Werffstraat in. Zij zag daarbij een scooterrijder die op het fietspad reed over het hoofd. De scooterrijder is gewond geraakt en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Westduinweg is tijdelijk afgesloten geweest in de richting van de Duinstraat. (Foto's: Nicky Pronk)

hL7EpK.jpeg

h4C7yB.jpeg

qObKHn.jpeg

HFNJGw.jpeg