Nieuwsflits week 42

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 42 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 15 oktober:

Pijnacker - En toen stond er omstreeks half vijf vanmiddag opeens een heg in brand bij een woning aan de Monnikenweg. De tankautospuit van kazerne Pijnacker-Nootdorp werd hierop af gestuurd, maar dat kon niet verhinderen dat een groot deel van de weg is afgebrand. Vermoedelijk is sprake van brandstichting. (Foto's: Roy Wolters)

0Am7Dw.JPG

4q4GH2.JPG

TVVe9S.JPG

vABehK.JPG

x8C2zL.JPG

Dinsdag 16 oktober:

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag naar de Schlegelstraat gestuurd voor een medische noodsituatie in een portiekwoning. De traumahelikopter is geland op een veld bij de Laakkade. De patiënt is naar het ziekenhuis vervoerd; de arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Henk Ros)

arJfrF.jpeg

HLqTDU.jpeg

5y5fMZ.jpeg

60IHeM.jpeg

NMx9F0.jpeg

Woensdag 17 oktober:

Den Haag - Een auto is vanmiddag op de Loosduinseweg tegen een geparkeerde bestelbus gebotst. Deze schoof hierdoor tegen een boom, die hierna aardig scheef kwam te staan. Enkele inzittenden van de auto zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Voor zover bekend hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De Loosduinseweg was enige tijd afgesloten door het ongeval. (Foto's: Ferrie van der Geer)

5BFlry.jpeg

IiAZaw.jpeg

Ym3nB2.jpeg

VbiVlZ.jpeg

Nli7qI.jpeg

Den Haag - Een automobiliste is vanmiddag met haar voertuig op de Hildo Kroplaan tegen een geparkeerde auto gebotst. Beide voertuigen raakten flink beschadigd, maar er raakte niemand gewond. Berger Vreugdenhil heeft één auto afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

RW9Edn.jpeg

h60i41.JPG

fFZ0gY.jpeg

pbozBq.JPG

Donderdag 18 oktober:

Poeldijk - Op de N464/Wateringseweg kwamen aan het einde van de middag een motorrijder en een personenauto met elkaar in aanraking. De motorrijder raakte lichtgewond en is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Gabi Gonzalez)

zVCP5W.jpeg

jS9oJz.jpeg

UFoBjE.jpeg

eI4U2Z.jpeg

Den Haag - In de Ockenburghstraat is vanavond een auto een bussluis in gereden en vast komen te zitten op een betonblok. Met behulp van de brandweer is de auto van het betonblok gehesen. Het ongeval zal ongetwijfeld schade hebben veroorzaakt aan de auto. (Foto's: Nick van Mourik)

5kI8GB.JPG

8ltCPx.JPG

04xEM3.JPG

Den Haag - Op de hoek van de Loevesteinlaan en de Genemuidenstraat is vanavond een fietser aangereden door een auto. De fietser raakte daarbij gewond en is in de ambulance verzorgd. Of het slachtoffer is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

2AS4lb.JPG

YtwenT.JPG

6rMp7u.JPG

tMRIoA.JPG

EnZIF2.JPG

Zaterdag 20 oktober:

Den Haag - Op de Poeldijkseweg zijn vanmiddag drie auto's achterop elkaar gebotst. De rijbaan richting Westland was hierdoor enige tijd afgesloten en dat leverde veel overlast voor het verkeer op. Er is één persoon in de ambulance onderzocht. (Foto's: Nick van Mourik)

gWkvq9.JPG

jXxRmw.JPG

RINm28.JPG

OD1NBm.JPG

3we4cd.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond kwart over vier werd de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand in het pand van de Megastores aan de van der Kunstraat. Het bleek dat er aan de zijde van de Waldorpstraat rook was gesingnaleerd in een magazijn c.q. garage van de Kwantum. De brandweer heeft met een spreider een garagedeur weten te openen en het bleek dat er inderdaad een lichte rookontwikkeling was dat ook de winkel was ingetrokken. Hierdoor is de Kwantum korte tijd gesloten geweest. Wat de oorzaak van de rook was is onbekend. De winkel was al snel weer geopend. (Foto's: Sander Paardekooper)

6O6EsQ.JPG

C0XJGm.JPG

wXtiZn.JPG

paFrjZ.JPG

ZschLQ.jpeg

Den Haag - Rond kwart voor negen zijn op het beruchte kruispunt Hengelolaan/Maartensdijklaan een auto en een scooter met twee opzittenden met elkaar in borsing gekomen. De twee opzittenden zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Het is niet bekend of zij zijn vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez en Sven Poeze)

8X5gNt.jpeg

oDms2O.jpeg

wAuBtm.jpeg

IDZNfR.jpeg

6FhSqe.JPG