Nieuwsflits week 43

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 43 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 22 oktober:

Den Haag - Vanmiddag rond drie uur is op de kruising van de Prins Willemnstraat met de Badhuisstraat een fietsster aangereden door een auto. De automobilist is doorgereden zonder zich om het slachtoffer te bekommeren. Zijn kenteken is echter bekend. De vrouw is per ambulande naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

3HWACx.jpeg

SWtVys.jpeg

A6HS9P.jpeg

Den Haag - Een gebouw van de Universiteit Leiden aan het Anna van Buerenplein is vanavond korte tijd ontruimd geweest nadat er brand was gemeld. De brandweer heeft met de bemanning van twee tankautospuiten enige tijd gezocht naar de brandhaard en schaalde daarom op naar 'middelbrand'. Uiteindelijk werd op de 18e verdieping een rokende magnetron aangetroffen. Hierna mocht iedereen weer het pand in. (Foto's: Ferrie van der Geer)

8YquS1.jpeg

WWCmLh.jpeg

65JkSE.jpeg

VfRmYk.jpeg

ed8gTe.jpeg

Den Haag - Op de Waldorpstraat met de Viaductweg is vanavond een fietser aangereden door een auto. De fietser is in de ambulance onderzocht, maar hoefde noiet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

RdG2Rk.jpeg

4Rv7m5.jpeg

yBEfQH.jpeg

4Kucvv.jpeg

rcFKIg.jpeg

Dinsdag 23 oktober:

Den Haag - Op de Drapeniersgaarde kwamen aan het einde van de middag een auto en een bezorgscooter met elkaar in botsing. De maaltijdbezorger kwam daarbij tegen de voorruit van de auto terecht en raakte gewond. Omstanders verleenden eerste hulp, maar al gauw kon de maaltijdbezorger weer op eigen benen staan. Hij is wel nog onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Wil Looijestijn)

33mX6H.jpeg

9Jqy4D.jpeg

BnIlSH.jpeg

Naaldwijk - Vanavond werd de brandweer gestuurd naar de Dovenetel, alwaar het zou branden op het dak. Brandweereenheden van kazernes Naaldwijk en Honselersdijk werden ter plaatse gestuurd. De brand zou zijn ontstaan in/door de schoorsteen. Brandweerlieden hebben de brand geblust vanuit de hoogwerker. Enkele omliggende woningen waren tijdelijk ontruimd. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Gabui Gonzalez)

5LO5d3.jpeg

N52ZZ2.jpeg

Cl9dS0.jpeg

NDmBve.jpeg

rcFKIg.jpeg

Vrijdag 26 oktober:

Honselersdijk - Een scooterrijder werd in de ochtend aangereden door een vrachtwagen op de Middenroute op het terrein van Royal Flora Holland. De scootterrijder is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De overige verkeersdeelnemers hadden beperkte hinder van het ongeval. De inzet van een opgeroepen traumahelikopter bleek niet noodzakelijk. (Foto's: Fred vd Ende)

MGRzsP.JPG

0lG40d.JPG

Gi4XCa.jpeg

Zaterdag 27 oktober:

Voorburg - Omstreeks kwart voor drie vanmiddag kwamen een auto en een tramstel van lijn 2 met elkaar in botsing op de kruising van de Monseigneur van Steelaan met de Prinses Irenelaan. Kennelijk heeft de automobilist de tram bij het oversteken over het hoofd gezien. Er raakte niemand gewond bij dit ongeval. (Foto's: Rene Hendriks)

a4qKXg.jpeg

4tbdVq.JPG

34JLcH.JPG

w6bowp.JPG

e6A9JI.JPG

Den Haag - Op de N!4, ongeveer ter hoogte van de Bezuidenhoutseweg/Zijdeweg is vanmiddag rond kwart over drie een automobiliste met haar voertuig op de middenberm tegen een paal gebotst. Het is niet bekend hoe dit ongeval kon ontstaan. Er vielen geen gewonden en de overlast voor het verkeer viel ook mee. (Foto's: Rene Hendriks)

9WZu5A.jpeg

CH0uwm.jpeg

R1wEjL.JPG

JrNcwF.JPG

Den Haag - Zaterdagmiddag omstreeks half vier vond er een aanrijding plaats tussen 2 auto’s op de kruising Meppelweg/Maartensdijklaan. Een persoon is ter plaatse nagekeken door ambulancepersoneel. De kruising was deels gestremd, na het invullen van de schadeformulieren kon de kruising snel weer worden vrijgegeven. (Foto's: Sander Paardekooper)

RytrmR.JPG

JzZnk2.JPG

Ku4daq.JPG

Zondag 28 oktober:

Den Haag - Op de kruising van de Brouwersgracht met de Prinsegracht kwamen rond half drie vannacht twee auto's met elkaar in botsing. Er is één persoon onderzocht in de ambulance. Het is niet bekend of deze is vervoerd. (Foto's: Roy Wolters en Brian Roeten)

SV8M97.JPG

tAG4lD.JPG

uYXXyI.JPG

tESpMR.JPG

oRjzIr.JPG

Nootdorp - Op een manege aan de Oudeweg is vanmiddag rond twee uur iemand gewond geraakt bij een val. Ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed en onder motorbegeleiding vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Jim Scheffers)

NhmpYW.jpeg

ANrX2s.jpeg

kh37JG.jpeg

g05CqK.jpeg

036l5P.jpeg