Nieuwsflits week 45

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 45 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 5 november:

Den Haag – Op de Loevesteinlaan met de Fluitenbergstraat botsten rond kwart voor twaalf vanmorgen twee auto's achterop elkaar. Enkele inzittenden zijn onderzicht en een kindje uit een van de auto's kreeg van de hulpverleners een 'traumabeertje'. Het is niet bekend hoeveel inzittenden er vervoerd zijn. De Loevesteinlaan was enige tijd afgesloten in de richting van de Melis Stokelaan. (Foto's: Patrick van der Will)

w loevesteinlaan1

w loevesteinlaan2

w loevesteinlaan6

w loevesteinlaan7 1

w loevesteinlaan4 1

Dinsdag 6 november:

Zoetermeer - Twee auto's zijn vanavond rond kwart over acht achterop elkaar gebotst op de Europaweg. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd, maar de schade aan de auto's was groot. (Foto's: Roy Wolters)

b6kRQW.JPG

Ob5nOM.JPG

c2hUi4.JPG

pxUGMK.JPG

dGZ6kp.JPG

Den Haag - De brandweer was rond half negen gebeld voor een brandlucht in een woning aan de Banstraat, nadat daar de open haard was aangestoken. Bij aankomst van de brandweer bleek er brand te zijn in het plafond. Vier bewoners zijn door het ambulandepersoneel onderzoxcht op rookinhalatie. Omdat de bemanning van twee tankautospuiten was ingezet bij dit incident, schaalde de brandweer op naar 'middelbrand'. (Foto's: Nick van Mourik)

KJwkyl.JPG

17NLs0.JPG

49UyB2.JPG

uCv9qG.JPG

c5oSDt.JPG

Zoetermeer - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn dnsdagavond op de Abeelzoom ingezet in verband met een 'medische noodsituatie binnenshuis'. De patiënt is door de brandweer afgehesen en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Roy Wolters)

s8pCSm.JPG

o4hOKK.JPG

zXU9rg.JPG

WKHviK.JPG

XRfqW2.JPG

Den Haag - Omstreeks kwart over elf vanavond heeft er op de Schenkkade een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een motor. De motorrijder is in de ambulance onderzocht. Of hij is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Ferrie van der Geer en Nick van Mourik)

NT9iB4.jpeg

fqBQqr.jpeg

wMbDma.JPG

pQhXPK.JPG

EYsT5B.JPG

Vrijdag 9 november:

Honselersdijk - Om even voor vijf uur vanmiddag raakte een fietser op de Uilehorst na een val dusdanig gewond dat de inzet van de ambulance en zelfs de traumahelikopter met het MMT noodzakelijk was. De traumaheli is geland op de parkeerplaats van een naburig voetbalveld. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Tim de Kleijn)

w TDK 2882

w TDK 2885

w TDK 2892

w TDK 2893

Zondag 11 november:

Den Haag - Een automobilist is vannacht rond kwart voor twee op het Hubertusviaduct uit de bocht gevlogen. De auto kwam vanuit de Hubertustunnel en reed richting Kijkduin. Net uit de tunnel is de automobilist de macht over het stuur verloren en is tegen het hekwerk op de rijbaan voor het tegemoetkomende verkeer tot stilstand gekomen. Er vielen geen gewonden bij dit ongeval. Het Hubertusviaduct moest enige tijd worden afgesloten als gevolg van dit ongeval. (Foto's: Brian Roeten en Roy Wolters)

OPZ9Uo.jpeg

8iG0ap.jpeg

1nOJTj.JPG

rLiqw1.JPG

UIzZmx.JPG

sXzyeT.JPG